Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sistemul de sănătate ucide din nou! A murit, după ce a aşteptat 2 ani un transplant de plămâni

Publicat:

a murit dupa ce a asteptat doi ani un transplant de plamâni. A fost refuzat de clinicile din strainatate deoarece statul român nu mai are un acord încheiat cu Eurotransplant.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Un roman a murit in urma exploziei de la hidrocentrala din Italia

08:50, 10.04.2024 - Explozia de la hidrocentrala din Italia s-a soldat cu moartea a trei persoane. Printre persoanele decedate se afla și un roman in varsta de 45 de ani. La momentul producerii exploziei, alaturi de acesta erau și doi italieni, de 73 și 36 de ani, care au murit pe loc dar și alți 12 muncitori. Incidentul…

Schimbari. Cardul de sanatate va fi și in format electronic

19:35, 03.04.2024 - Cardul de sanatate va fi disponibil și in format electronic, de pe telefon, la fel ca un card bancar, a declarat ministrul Digitalizarii, Bogdan Ivan, la Interviurile Digi24.ro . „Sistemul cardului de sanatate urmeaza sa fie refacut cap coada. Va fi inclusiv intr-un wallet in format electronic. Sistemul…

Accident tragic in Italia. Un roman a murit, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac

09:10, 02.04.2024 - Un accident tragic in Italia. Un roman a avut parte de un sfarșit cumplit, in timp ce se afla pe propria motocicleta. Barbatul a intrat cu viteza intr-un copac, iar impactul i-a fost fatal acestuia. Oamenii legii fac cercetari la fața locului.

Doliu in lumea muzicii! Un artist indragit a murit. Iși anulase multe concerte din cauza problemelor de sanatate

13:55, 24.03.2024 - Lumea muzicii este in doliu! Un artist indragit s-a stins din viața la varsta de 82 de ani. Pianistul iși anulase multe concerte din cauza problemelor de sanatate cu care s-a luptat o buna perioada de timp.

Ce se intampla cu cardurile de sanatate in 2024. Toți asigurații trebuie sa știe

17:15, 12.03.2024 - Pentru emiterea unui card de sanatate nou in 2024, in cazul in care titularul l-a pierdut, i-a fost furat sau și-a schimbat numele, trebuie sa se adreseze Casei de Asigurari unde este inregistrat sau unde a fost declarat de angajatorul sau. Documentele necesare includ o cerere tip, copie dupa actul…

Reducerea ajutorului extern a provocat „o criza catastrofala in sistemul de sanatate” din Afganistan

17:20, 12.02.2024 - Reducerea ajutorului extern catre Afganistan dupa revenirea talibanilor la putere in 2021 a afectat grav sistemul de sanatate al tarii, a anuntat intr-un raport publicat luni Human Rights Watch (HRW), relateaza dpa.

Un roman a murit in Italia, in urma unui accident de munca. Mihai avea doar 40 de ani și a lasat in urma o familie indurerata / FOTO

12:15, 08.02.2024 - Un roman a murit in Italia, in urma unui accident de munca. Mihai s-a stins din viața la varsta de 40 de ani și alasat in urma o familie indurerata. Barbatul era stabilit de mult timp in Italia, dar un accident i-a adus sfarșitul.

Cum a murit regele George al VI-lea, bolnav de cancer la plamani. Avea doar 56 de ani

13:51, 06.02.2024 - Regele Charles al III-lea nu trece prin cea mai buna perioada, dupa ce a fost diagnosticat cu o forma de cancer. Aceiași boala i-a adus sfarșitul și bunicului lui, George al VI-lea, care a murit in somn, la 16 ani distanța de cand fusese incoronat ca monarh al Marii Britanii.


Ce parere ai despre aceasta stire?