Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Siria: Președintele Assad se adresează noului Parlament și promite să continue lupta împotriva terorismului

Publicat:

Președintele sirian Bashar al-Assad s-a adresat marți noului Parlament, care și-a preluat funcțiile dupa alegerile legislative ce au avut loc la 13 aprilie in teritoriile controlate de regim, relateaza AFP.

'Poporul sirian a surprins înca o data lumea prin participarea sa excepționala la scrutin și prin numarul considerabil de candidați', a declarat președintele sirian. El a promis sa continue ceea ce a numit razboiul Siriei împotriva terorismului, dupa mai mult de cinci ani de conflict cu insurgenții.

"Razboiul nostru împotriva…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Netanyahu: Israelul este intr-o lupta existentiala impotriva „monstrilor Hamas”

19:51, 13.05.2024 - Razboiul din Gaza este o batalie pentru ca Israelul sa existe in continuare, a afirmat luni premierul israelian Benjamin Netanyahu, in contextul in care tara sa marcheaza Ziua Memoriala, potrivit DPA.

Bruiajul electronic rus impotriva armelor americane in Ucraina arata SUA cum sa se pregateasca pentru potențiale conflicte viitoare

11:55, 11.05.2024 - Razboiul electronic rusesc a creat probleme pentru anumite arme de precizie americane pe campul de lupta din Ucraina, dar in același timp Moscova și-a expus strategia, indicand SUA de ce au nevoie in cazul unor potențiale lupte viitoare, relateza Business Insider.

Ministrul ucrainean al Agriculturii Mikola Solski, primul ministru plasat in detentie in timpul functiei, a platit o cautiune de 1,8 milioane de euro si ”continua sa isi exercite functia”, anunta ministerul

16:55, 26.04.2024 - Mikola Solski, care a demisionat joi, ”a fost eliberat pe cautiune, a careu suma se ridica la 75,7 milioane de grivne”, adica aproximativ 1,78 milioane de euro, anunta ministerul sau. El ”continua sa isi exercite functia”, da asigurari ministerul. Este pentru prima oara cand un ministru in functie este…

Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte”

09:05, 17.04.2024 - Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz Continue reading Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte” at Tabu.

Franța dorește o cooperare cu Rusia pentru a lupta impotriva terorismului

20:20, 25.03.2024 - Serviciile de informații franceze au propus rușilor o cooperare sporita in lupta impotriva terorismului. Este declarația președintelui Republicii Emmanuel Macron drept raspuns la intrebarile jurnaliștilor despre reacția Parisului la atacul terorist din regiunea Moscovei. {{738267}}„Am intrat in contacte…

Planta care lupta impotriva infecțiilor. Cum se consuma

00:00, 22.03.2024 - O simpla planta te va ajuta sa scapi de infecțiile din organism. Se poate consuma in mai multe moduri și are beneficii numeroase pentru intreg corpul. Iata cum te poți vindeca in mod simplu și natural.

Ciolacu vrea sa continue plafonarea prețurilor la alimentele de baza pana la finalul anului. „E o masura absolut justificata”

20:35, 18.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu afirma, intr-o postare pe Facebook, ca sustine amendamentul depus, luni, in Parlament de PSD, prin care se prelungeste, pana la 21 decembrie, plafonarea adaosurilor la preturile alimentelor de baza.

(VIDEO) Noul tanc de lupta al dictatorului

06:15, 14.03.2024 - Dictatorul nord-coreean Kim Jong Un a condus un „nou tip de tanc de lupta” in timpul unor exercitii militare din Coreea de Nord, in timp ce Statele Unite si Coreea de Sud desfasoara exercitii comune, a informat joi agentia de presa nord-coreeana KCNA, transmite AFP. Kim Jong Un, imbracat intr-o jacheta…


Ce parere ai despre aceasta stire?