Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Singurele țări care ar supraviețui unui război nuclear. Concluziile surprinzătoare ale unui studiu

Publicat:

Australia și Noua Zeelanda au cele mai mari șanse sa supraviețuiasca unui razboi nuclear, arata un studiu desfașurat de Universitatea din Otago, Noua Zeelanda. Cercetatorii spun ca cele doua țari dispun de securitatea alimentara și energetica care le sporește perspectivele ca civilizația sa continue. Pe langa cele doua țari norocoase, Vanuatu, Islanda și au fost incluse in zonele unde oamenii pot scapa teferi in urma apocalipsei nucleare. Studiul, aalizat de the Guardian , descrie Australia, Noua Zeelanda, Islanda, și Vanuatu drept țarile insulare cele mai capabile…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Jumatate dintre adulti la nivel global sunt stresati din cauza finantelor lor, iar inflatia este un motiv cheie

07:55, 04.04.2024 - In SUA, Australia, Spania si Mexic, aproximativ 70% dintre adulti au spus ca sunt ”foarte sau oarecum stresati” de bani. Procentul s-a redus usor la 63% in Marea Britanie, 57% in Germania, 55% in Elvetia si aproximativ jumatate din locuitori din Singapore si Franta. In aceste tari, intre jumatate si…

Semnal de alarma: practicarea jocurilor video timp de cel putin trei ore pe zi, asociata cu probleme fizice (studiu)

11:11, 15.03.2024 - Un studiu recent condus de oameni de stiinta din Australia a constatat ca jocurile video, practicate timp de cel putin trei ore pe zi, pot provoca probleme fizice, inclusiv oboseala ochilor, dureri de maini sau de incheieturi si dureri de spate sau de gat, transmite vineri agentia Xinhua, relateaza…

Bateriile cu apa ar putea rezolva problema globala a energiei

19:40, 11.03.2024 - Bateriile cu apa, mai ieftine și reciclabile, ar putea rezolva problema energiei Oamenii de știința au dezvoltat o „baterie cu apa”, propunand o alternativa mai sigura și ecologica. Aceasta este realizata prin inlocuirea electroliților chimici periculoși utilizați in bateriile comerciale cu apa, scrie…

Ținta „Net Zero“ poluare

12:16, 11.03.2024 - Abordarea inegalitații este vitala pentru atingerea obiectivelor referitoare la poluare și ținta „Net Zero“, potrivit unui studiu publicat in Nature Climate Change. Autorii de la Universitatea Cambridge, Marea Britanie, cred ca inegalitațile limiteaza cine poate adopta in mod realist comportamente cu…

Studiul care rastoarna tot! Efectele adverse ale vaccinarii anti-COVID: Cercetatorii au descoperit riscuri de afecțiuni grave

21:40, 22.02.2024 - Studiul care rastoarna tot! Efectele adverse ale vaccinarii anti-COVID. Cercetatorii au descoperit riscuri de afecțiuni grave Avem rezultatele celui mai mare studiu al efectelor adverse post-vaccinare COVID-19. Testele au fost facute pe 99 de milioane de persoane vaccinate, iar afectiunile cardiace,…

Un nou medicament va ajuta in combaterea cancerului mamar

00:01, 07.02.2024 - Cercetatorii au descoperit un nou medicament care poate inhiba cu succes dezvoltarea celei mai agresive forme de cancer de sin, conform unui studiu publicat luni, transmite agentia Xinhua. {{729373}} Un studiu preclinic condus de Universitatea din Adelaide, Australia, este considerat promitator in lupta…

Un nou potential tratament impotriva cancerului mamar agresiv, descoperit de cercetatori australieni (studiu)

01:30, 06.02.2024 - Cercetatorii au descoperit un nou medicament care poate inhiba cu succes dezvoltarea celei mai agresive forme de cancer de san, conform unui studiu publicat luni, transmite agentia Xinhua. Un studiu preclinic condus de Universitatea din Adelaide, Australia, este considerat promitator in lupta impotriva…

Atenție, șoferi! Noua metoda prin care cei beți sunt prinși instant. Are o acuratețe de 98%

12:30, 02.02.2024 - Mare atenție, șoferi! Noua metoda prin care cei beți sunt prinși instant. Oameni de știința canadieni au dezvoltat o metoda de identificare a persoanelor in stare de ebrietate prin analiza vocii. Cercetatorii au reușit sa dezvolte un sistem care poate determina cu o acuratețe de 98% daca o persoana…


Ce parere ai despre aceasta stire?