Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Simona Traşcă a vrut să se sinucidă: "Dumnezeu n-a vrut să mor"

Publicat:

a vrut sa sa sinucida. "In poza cu pistolul la tampla ma jucam, nu s-a intamplat nimic. Nu aș mai face așa ceva, nici un barbat nu merita chestia asta și nici o problema de viața, pentru ca toate se rezolva. Eu mi-ai pus odata pistolul adevarat la cap, am vrut sa ma sinucid de foarte multe ori, in trecut. Dar nu mai am gandurile astea de vreo trei ani de zile. Atunci, am incarcat pistolul, l-am pus la cap și s-a blocat. n-a vrut sa mor", a povestit Trașca, potrivit click.ro.

a povestit și despre cum cucerește barbații. Le da doar un zambet…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Brittney Griner spune ca s-a gandit sa se sinucida in primele saptamani in inchisoarea din Rusia

09:51, 02.05.2024 - Vedeta WNBA Brittney Griner a declarat ca s-a gandit sa se sinucida in primele saptamani petrecute intr-o inchisoare din Rusia, dupa ce a fost arestata in 2022 pentru acuzatii legate de droguri, relateaza AP.

Brittney Griner a intentionat sa se sinucida in timpul incarcerarii in Rusia

15:35, 24.04.2024 - Vedeta baschetului feminin american Brittney Griner a dezvaluit, marti, ca a intentionat sa se sinucida pe durata celor noua luni de inchisoare petrecute in Rusia in 2022, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

VIDEO Jucatorul lui PSG, scuze in fața intregii țari dupa ce a accidentat vedeta naționalei

17:15, 20.03.2024 - Coreea de Sud se pregatește pentru meciurile cu Thailanda din preliminariile Cupei Mondiale din 2026, iar mijlocașul Kang-in Lee (PSG) și-a prezentat public scuzele, miercuri, pentru rolul pe care l-a jucat intr-o altercație cu Heung-min Son (Tottenham / capitan al echipei naționale) in timpul Cupei…


Ce parere ai despre aceasta stire?