Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Simona Halep va participa şi în proba de dublu la Rogers Cup

Publicat:

va participa si in proba de dublu la , unde va face pereche cu , jucatoare canadiana in varsta de 16 ani.

Halep si Fernandez, beneficiare ale unui wild card, vor evolua in primul tur contra perechii Nicole Melichar/Kveta Peschke (SUA/Cehia), cap de serie 7.

La dublu la evolueaza si , care va face pereche cu (China). Cele doua vor juca in primul tur cu perechea formata din si (SUA/Letonia).

La simplu, , locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, detinatoarea…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

CE Canotaj: Aur pentru Romania in proba feminina de dublu vasle, categorie ușoara

18:30, 27.04.2024 - Gianina van Groningen si Ionela Cozmiuc au obtinut medaliile de aur pentru Romania in proba feminina de dublu vasle, categorie ușoara, la Campionatele Europene de Canotaj de la Szeged (Ungaria).

Armand Duplantis caștiga proba de saritura cu prajina la reuniunea din China! Recordul mondial se menține

17:10, 27.04.2024 - Atletul suedez Armand Duplantis s-a impus in proba de saritura cu prajina din cadrul reuniunii de la Suzhou, oras de la periferia Shanghai (China), etapa din cadrul circuitului Ligii de Diamant, dar fara sa-si imbunatateasca recordul mondial stabilit in urma cu o saptamana la 6,24 m, informeaza AFP.

PEEK & CLOPPENBURG deschide magazinul nr.11, ȋn ARGES MALL, cel mai mare centru comercial din Pitesti

16:45, 25.04.2024 - Primul magazin P&C din Pitesti si al unsprezecelea din Romania si-a ȋntampinat primii oaspeti ȋn aceasta dimineata, odata cu inaugurarea celui mai nou mall din judetul Arges, ȋn Pitesti, pe strada Tudor Vladimirescu nr. 37. In acest week-end (25 – 28 aprilie), renumitul retailer multi-brand din…

Simona Halep, la un pas de a participa la jocurile Olimpice. Declarațiile tenismenei la revenirea in țara: „Trebuie sa...”

19:25, 25.03.2024 - Simona Halep este la un pas de a participa la jocurile Olimpice. La revenirea in țara, jucatoarea de tenis a facut dezvaluiri despre o alta competiție. Iata declarațiile tenismenei de la aeroport!

Un fost dublu campion in Serie A vine in locul lui Maurizio Sarri. Cifrele și durata acordului!

11:26, 15.03.2024 - Igor Tudor (45 de ani) a acceptat oferta lui Lazio și va semna pana in iunie 2025. Antrenorul croat, cu 174 de jocuri și 21 de goluri la Juventus, va primi 2 milioane de euro pentru cele 15 luni și jumatate de contract. Maine seara, in partida de la Frosinone, pe banca biancocelestilor va sta „secundul”…

Simona Halep, plecata la Miami: va participa la primul turneu dupa un an si jumatate

12:16, 11.03.2024 - Simona Halep va participa la primul turneu din Miami, dupa un an si jumatate de suspendare. Halep a primit un wild card la turneul american, dupa ce TAS i-a redus suspendarea de patru ani la noua luni. Halep nu a mai jucat din august 2022, cind a fost eliminata in primul tur la US Open. “Nu stiu ce…

Simona Halep revine in circuitul WTA - Turneul important la care va participa

20:45, 07.03.2024 - Simona Halep revine pe terenul de tenis dupa ce TAS i-a redus considerabil suspendarea primita in scandalul de dopaj cu Roxadustat. Romanca a anunțat pe contul sau de Instagram ca va participa la WTA Miami, unde a primit un wildcard din partea organizatorilor.

Monica Niculescu și Cristina Bucșa, eliminate din proba de dublu de la Doha

18:06, 15.02.2024 - Perechea alcatuita din jucatoarele Monica Niculescu și Cristina Bucșa (Spania) a fost eliminata joi din proba de dublu feminin a turneului de tenis Qatar Open, de la Doha. Cele doua au fost invinse in sferturile de finala de cuplul alcatuit din americancele Caroline Dolehide și Desirae Krawczyk. Pana…


Ce parere ai despre aceasta stire?