Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Show extrem în Brazilia: Un motociclist a fost lovit brutal de o maşină. Imagini şocante!

Publicat:

a fost norocos sa scape fara rani serioase dupa ce o masina i-a propulsat in aer motocicleta, in timpul reprezentatiei din cadrul "", in parcul tematic din Penha, Brazilia.

Borges a fost aruncat in aer si a cazut la aproximativ 25 de metri departare de locul impactului. A fost dus la spital, dar, in ciuda accidentului brutal, nu a suferit nicio fractura.

 


Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Motociclist in varsta de 17 ani, lovit de o mașina la Targu Jiu

22:45, 11.06.2024 - Un tanar de 17 ani a ajuns marți seara la spital, dupa ce a fost lovit de o mașina la Targu Jiu. Din primele verificari a reieșit faptul ca un conducator auto se deplasa cu un autoturism, din direcția Republicii, pe strada Nicolae Titulescu, ar fi schimbat direcția de mers spre Autogara și nu ar fi…

VIDEO Imagini șocante: Momentul in care secretara CJ Gorj este calcata cu mașina de catre prietena sa

10:05, 08.06.2024 - Elena Ecobici, secretara Consiliului Județean Gorj, a murit intr-un accident stupid, dupa ce a fost lovita de ușa mașinii din care a coborat, pe o strada din Targu Jiu. Mașina a trecut peste ea.

VIDEO O avocata a lovit intenționat cu mașina un motociclist. Femeia a fost reținuta pentru tentativa de omor

16:35, 04.06.2024 - O avocata din Iasi a fost retinuta pentru 24 de ore pentru tentativa de omor si fuga de la locul accidentului, dupa ce saptamana trecuta ar fi sicanat in trafic și a lovit un motociclist, care ulterior a intrat intr-un stalp, ajungand la spital cu rani.

VIDEO Grav accident in Deva: Un motociclist este aruncat in aer peste masina care l-a lovit

22:05, 28.05.2024 - Un tanar de 24 de ani a fost ranit, marti, intr-un grav accident rutier care s-a produs in municipiul Deva. El se afla pe motocicleta, iar intr-o intersectie un autoturism nu i-a acordat prioritate. In urma impactului, tanarul a fost aruncat in aer, peste masina care l-a lovit.

Accident grav langa Timișoara – motociclist de 16 ani, lovit de mașina

12:00, 17.05.2024 - O femeie in varsta de 42 de ani a condus un autoturism pe strada Budapesta din localitatea Dumbravița iar la un moment dat, la intersecție cu strada Conac ar fi intrat in coliziune cu un motociclu, condus de un tanar in varsta de 16 ani. In urma impactului a rezultat o victima, respectiv tanarul in…

Motociclist de 16 ani la spital dupa ce a fost lovit de mașina, in Dumbravița

10:11, 17.05.2024 - Accident de circulație, vineri dimineața, la Dumbravița. Un tanar de 16 ani a fost ranit dupa ce a fost lovit de o mașina in timp ce circula pe un motociclu. A fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale. Polițiștii au deschis un dosar penal.

Accident pe Aleea Stadionului! Un motociclist a fost lovit de o mașina langa Cluj Arena - FOTO

12:25, 12.04.2024 - Un accident rutier a avut loc in urma cu puține momente pe Aleea Stadionului din Cluj-Napoca. Din primele date este vorba despre un impact violent intre o mașina și o motocicleta. Din fericire, victimele prezinta doar afecțiuni ușoare. „Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit…

Fostul prefect de Gorj, un nou dosar penal. S-a urcat a sasea oara la volan si a lovit o masina

10:46, 22.03.2024 - Fostul prefect de Gorj Dan Ilie Morega are un nou dosar penal dupa ce s-a urcat la volan desi are permisul retras si a lovit și o masina in Targu Jiu. Imagini cu Dan Ilie Morega au fost surprinse joi seara intr-o benzinarie din Targu Jiu. De acolo el a plecat spre casa, iar in […] The post Fostul prefect…


Ce parere ai despre aceasta stire?