Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SFÂȘIETOR! Moldovenii care au supraviețuit în tragicul accident din Ucraina s-au întors acasă

Publicat:

Moldovenii care au supraviețuit in tragicul accident din Ucraina au ajuns acasa. Printre aceștia sunt și cinci raniți, care au fost preluați de medicii de la din Cahul.

Intre timp, cei trei barbați care au murit in accident raman in Ucraina și urmeaza sa fie aduși acasa. Cheltuielile pentru transportarea victimelor vor fi suportate de firma de transport. 

27 din cei 36 de pasageri implicati in accident au fost aduși in țara cu un autocar ce aparține aceleiași companii de transport care opera cursa Moscova-Cahul.

''Era gheața și zapada. Noi dormeam și cand…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Realitatea copiilor lasați singuri de Paște. „Sarbatorile sunt grele, atunci cand parintii nu reusesc sa vina acasa”

14:20, 29.04.2024 - Peste jumatate dintre parinții plecați la munca in strainatate nu se vor intoarce acasa de Sarbatori, arata un studiu al Salvați Copiii Romania. Organizația extinde programul de sprijin pentru copiii ramași singuri, oferind servicii integrate in șase județe.

Presupusul amant care a fost urmarit de tanarul de 23 de ani, mort in accident, dezvaluire neașteptata! Ce relație ar fi avut, de fapt, cu fata: “A murit din prostia lui”

17:20, 16.04.2024 - Madalin Paul Paduran a murit dupa ce l-a urmarit pe presusupul amant la iubitei sale și a pierdut controlul volanului. Baiatul implicat a facut mai multe marturisiri neașteptate și a anunțat care este relația dintre el și Narcisa, tanara pe care apropiații decedatului o considera vinovata.

Parinții unui criminal minor, condamnați la inchisoare: Cadourile primite de Craciun l-au ajutat sa comita masacrul

23:35, 09.04.2024 - Doi parinți  iubitori, care i-au facut cadou fiului lor, de Craciun, un pistol Sig Sauer de 9 mm, au fost condamnați la cate 15 ani de inchisoare, dupa ce copilul lor a unic patru copii și a ranit alți șase elevi și un profesor. Baiatul a fost condamnat și el la inchisoare pe viața.

Clipe sfașietoare pentru familia lui Sebi Olariu, baiatul omorat de Vlad Pascu in 2 Mai. Tanarul și-ar fi sarbatorit ziua de naștere: ”Sa nu uiți ca te iubim” / FOTO

19:40, 15.03.2024 - Familia lui Sebi Olariu a trait clipe sfașietoare astazi! Tanarul omorat de Vlad Pascu, in accidentul din 2 Mai, ar fi trebuit sa iși sarbatoareasca ziua de naștere! Parinții și prietenii l-au vizitat la mormant, intr-o zi care ar fi trebuit sa fie un motiv de sarbatoare pentru toți.

Acces Direct. Misterul de la ferma. Parinții iși cauta fiul cioban, disparut de peste 17 ani: ”A fost luat la stana”/ VIDEO

21:11, 27.02.2024 - Un tanar in varsta de 18 ani a disparut dupa ce a lucrat la o ferma, pentru o perioada scurta. Baiatul plecase de acasa in urma cu mai mulți ani și a stat la manastire, astfel ca legatura cu parinții nu era una apropiata.

Caz șocant in Gorj. O adolescenta de 15 ani a ajuns in grija statului, dupa ce a mințit ca este batuta de parinții ei. De ce a vrut, de fapt, sa plece de acasa

10:30, 07.02.2024 - Caz șocant in Gorj. O adolecenta de 15 ani a ajuns in grija statului, dupa ce a mințit ca este batuta cu bestialitate de parinții ei și nu mai vrea sa locuiasca cu ei. Ulterior, s-a aflat motivul revoltator pentru care fata a vrut sa plece de acasa. Iata ce s-a intamplat, de fapt.

RECOMANDAREA MINISTERULUI SANATAȚII In caz de viroze, parinților li se recomanda sa-și țina copiii acasa

16:10, 05.02.2024 - „Parinții care au copii bolnavi, care stranuta, au febra, simptomatologie specifica virozelor, sa ii rețina la domiciliu, triaj zilnic in școli”, recomanda Alexandru Rafila, ministrul Sanatatii, .... The post RECOMANDAREA MINISTERULUI SANATAȚII In caz de viroze, parinților li se recomanda sa-și țina…


Ce parere ai despre aceasta stire?