Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sfârşit tragic! Un constănţean şi-a bătut soţia cu un obiect din lemn până când a omorât-o

Publicat:

Crima socanta in Constanta! Un barbat de 57 de ani si-a batut sotia cu un obiect din lemn pana a lasat-o fara suflare, miercuri seara. Acesta insa, nu si-a dat seama pe moment ca femeia alaturi de care a trait s-a stins din viata. Abia joi dimineata a realizat fapta odioasa!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cumparari directe Constanta: AX Perpetuum Impex a batut palma cu Primaria Crucea. Ce servicii va presta firma? (DOCUMENT)

19:10, 13.04.2024 - AX Perpetuum Impex a semnat prin cumparare directa cu Primaria Crucea, judetul Constanta, contractul vizand furnizarea unor pubele. Informatia a fost publicata in Sistemul Electronic al Achizitiilor Publice, unde se face precizarea ca valoarea contractului este de 145.200 de lei. Denumirea achizitiei…

Mesaje de durere dupa moartea femeii din Argeș, ucisa de soț cu ciocanul de batut șnițele: „Ce sfarșit tragic ai avut”. S-au casatorit in 2019

18:20, 10.04.2024 - O femeie din Argeș a fost ucisa de soț cu ciocanul de batut șnițele. Mihaela și partenerul ei s-au casatorit in 2019, iar apropiații o plang pe femeie, care a incercat pana in ultima clipa sa se salveze.

Crima ingrozitoare in Argeș! O barbat și-a ucis soția cu ciocanul de batut șnițele

12:26, 10.04.2024 - Crima șocanta in Argeș! Un barbat și-a ucis cu sange rece soția. Aceasta a murit, dupa ce a fost lovita cu ciocanul de batut șnițele. Cea care a anunțat poliția a fost chiar mama criminalului, ingrozita de ceea ce s-a intamplat.

Crima care a șocat Kazahstanul. Fostul ministru al economiei și-a batut soția timp de 8 ore intr-un restaurant

11:11, 08.04.2024 - Detalii care au șocat opinia publica din Kazahstan apar in timpul procesului fostului ministru al economiei Kuandik Bișimbaev, acuzat ca și-a ucis soția in luna noiembrie a anului trecut. Acesta ar fi batut-o timp de opt ore in incinta unui restaurant care aparținea varului sau. Saltanat Nukenova care…

Și-a omorat iubita cu 30 de lovituri de cuțit, dar vrea sa fie arestat la domiciliu! Cererea pe care a facut-o Mirel in fața instanței, dupa crima savarșita in Timișoara

10:10, 25.03.2024 - In timp ce familia o plange pe Andreea, studenta de la Medicina, ucisa de iubit, in Timișoara, Mirel incearca sa obțina o decizie in favoarea lui. A fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dar spera ca aceasta masura sa fie inlocuita cu arestul la domiciliu.

Crima infioratoare in Dolj! Un barbat și-a ucis soția, dupa ce aceasta i-a donat un rinichi, pentru a-i salva viața: ”Eu am omorat-o...”

11:35, 08.03.2024 - O crima ingrozitoare i-a șocat pe locuitorii din Dolj. Un barbat și-a ucis propria soție, dupa ce ea i-a donat un rinichi și i-a salvat viața. Crima a fost urmata de un gest necugetat. Iata mesajele infioratoare pe care le-a trimis, inainte de a-și pune capat zilelor!

Fost colaborator al lui Navalnii, interviu pentru PressOne: „Cred ca l-au omorat la ordinul lui Putin. Soția lui e un adversar mai periculos decat Aleksei”

10:50, 27.02.2024 - Vladimir Șomin, consilier local la Moscova și un fost colaborator al lui Aleksei Navalnii, a declarat, intr-un interviu pentru PressOne, ca mai exista șanse pentru forțele rusești de opoziție dupa moartea principalului opozant al lui Vladimir Putin și și-a exprimat speranța ca soția acestuia, Yulia…


Ce parere ai despre aceasta stire?