Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Serviciile, pe locul doi în clasamentul insolvențelor după deschiderea procedurilor pentru RADET și Hidroserv (analiză)

Publicat:

Intrarea in insolvența a companiilor RADET și Hidroserv a determinat avansul serviciilor pe locul al doilea in clasamentul insolvențelor din Romania, dupa industrie, care reprezinta 55% din total, potrivit unei analize realizata de Casa de Insolvența Transilvania (CITR).

În prima jumatate a anului, serviciile reprezentau 18% din insolvențele din România, în funcție de valoarea activelor imobilizate, și ocupau locul trei în top, alaturi de imobiliare, iar în urma deschiderii procedurilor RADET și Hidroserv, acest sector însumeaza…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

ANALIZA DETALIATA Raport INS: peste 200.000 de romani doreau sa se angajeze in 2023

11:30, 26.04.2024 - Eurostat evidențiaza și o problema a supracalificarii in Romania, cu aproximativ 16% din angajați considerați supracalificați, in comparație cu media UE de 22% The post ANALIZA DETALIATA Raport INS: peste 200.000 de romani doreau sa se angajeze in 2023 first appeared on Informatia Zilei .

Analiza FACIAS: Țara noastra, campioana la incalcarea drepturilor omului, in Uniunea Europeana

12:10, 05.04.2024 - Fundația pentru Apararea Cetațenilor Impotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) face o analiza asupra situațiilor incalcarilor drepturilor omului din Romania și constata cu ingrijorare o performanța nedorita.

Bursa de la București și-a continuat creșterea in primul trimestru. Care au fost cele mai performante companii. ANALIZA

18:36, 04.04.2024 - Piața de capital din Romania și-a continuat trendul ascendent in primul trimestru, dupa un 2023 care poate fi considerat istoric avand in vedere listarea celei mai mari companii din Romania – Hidroelectrica, potrivit unei analize publicate de brokerul de investiții Tradeville. Acțiunile Hidrolelectrica…

Cristoiu, concluzie-soc

07:25, 25.03.2024 - Cuplul Iohannis – Ciolacu a primit misiunea ca Romania sa provoace Rusia, afirma gazetarul Ion Cristoiu in Jurnalul sau video . Cine are interesul ca Romania sa urmeze Ucrainei?, mai intreaba Cristoiu. Analiza lui Cristoiu VIDEO The post Cristoiu, concluzie-soc appeared first on Cotidianul RO .

Ministerul de Externe din Romania „condamna ferm deschiderea secțiilor de votare pentru alegerile rusești in Transnistria”

16:35, 17.03.2024 - Ministerul Afacerilor Externe condamna desfasurarea alegerilor rusești pe teritoriile ocupate in Ucraina și deschiderea sectiilor de votare pentru alegerile ruse in regiunea transnistreana a Republicii Moldova, scrie digi24.ro .

Romania se pregatește de razboi. MApN anunța ca medicii vor fi pregatiți sa intervina

19:15, 22.02.2024 - "Prin propunerea legislativa se urmarește completarea Legii nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatații, republicata, cu modificarile și completarile ulterioare, urmarindu-se asigurarea asistenței medicale pentru efectivele militare proprii, precum și ale armatelor aliate și partenere care participa,…

ANALIZA ECONOMICA Cererea de lei din piața monetara din Romania este scazuta

21:05, 20.02.2024 - Piața valutara și monetara locala a fost calma pe 20 februarie, in ciuda framantarilor la nivelul vieții politice intr-un an deosebit de important din punct de vedere electoral. The post ANALIZA ECONOMICA Cererea de lei din piața monetara din Romania este scazuta first appeared on Informatia Zilei .

Romania a ocupat primul loc in clasamentul celor mai mari importatori de produse agricole ucrainene

09:35, 05.02.2024 - Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a declarat duminica seara ca Romania nu a importat grau din Ucraina, dar a explicat ca la minister au fost depuse sapte cereri de import de cereale din Ucraina, insa niciuna nu a fost aprobata in momentul de fata. Ministrul Agriculturii a fost intrebat duminica,…


Ce parere ai despre aceasta stire?