Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Serviciile medicale din Fâșia Gaza s-au prăbușit. Peste 100 cadavre au fost înhumate într-o groapă comună. SUA și Qatar negociază eliberarea ostaticilor deținuți de Hamas

Publicat:

Se negociaza intens eliberarea unui grup de ostatici aflați in mainile Hamas dupa atacul fulger din 7 octombrie. Este vorba despre 50 pana la 70 de ostatici, marea majoritate femei și copii. Hamas ar fi de acord sa-i puna in libertate in anumite condiții.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Klaus Iohannis si liderii altor 17 state au semnat o declaratie comuna privind eliberarea ostaticilor din Gaza

17:05, 25.04.2024 - Klaus Iohannis a semnat alaturi liderul SUA și omologi sai din alte 17 state, o declaratie comuna prin intermediul careia se solicita eliberarea imediata a ostaticilor deținuți de Hamas in Gaza, anunța, joi, Administrația Prezidențiala.

Hamas si-a schimbat cererile in negocierile cu Israelul pentru eliberarea ostaticilor: „A mutat stalpul portii”

09:10, 23.04.2024 - Gruparea militanta palestiniana Hamas „a mutat stalpul portii” si si-a schimbat cererile in negocierile cu Israelul pentru eliberarea ostaticilor, mediate de Egipt si Qatar, a declarat luni purtatorul de cuvant al Departamentului de Stat, Matthew Miller, informeaza Reuters.

Hamas respinge un armistițiu in Gaza și face o contrapropunere pentru eliberarea ostaticilor israelieni

10:45, 15.04.2024 - Organizatia islamista palestiniana Hamas le-a prezentat mediatorilor o contrapropunere pentru un acord privind ostaticii, dupa ce a respins o soluție de compromis indicata de SUA, Egipt și Qatar, in cadrul negocierilor indirecte privind razboiul din Gaza ce au centrul la Cairo.

Netanyahu trimite delegații in Egipt și Qatar care sa negocieze eliberarea ostaticilor ținuți de Hamas in Gaza

18:05, 29.03.2024 - Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu a aprobat trimiterea unor delegatii in Egipt si Qatar, unde negociatorii incearca sa obtina eliberarea ostaticilor israelieni in cadrul unui posibil acord de incetare a focului in Gaza, a informat vineri biroul sau, potrivit Reuters si AFP, preluate de Agerpres.

Liderii țarilor UE cer pentru prima oara intr-o declarație comuna incetarea focului in Fașia Gaza și eliberarea ostaticilor

23:30, 21.03.2024 - Liderii țarilor Uniunii Europene au emis prima cerere comuna pentru o incetare a focului umanitara si eliberarea tuturor ostaticilor din Gaza in declaratia summit-ului comun de joi, de la Buxelles, informeaza DPA, preluata de Agerpres.

Hamas: Niciun acord privind eliberarea ostaticilor fara o incetare a focului in Gaza

19:15, 03.03.2024 - Hamas nu va accepta un acord privind eliberarea ostaticilor fara ca Israelul sa accepte sa puna capat razboiului in Fasia Gaza, a relatat duminica CNN, citand "o sursa de rang inalt" din cadrul gruparii teroriste palestiniene.

Biden spera in incetarea focului ”in cateva zile”

10:35, 27.02.2024 - Presedintele Joe Biden a declarat luni ca are „speranta” ca o incetare a focului in Fasia Gaza va avea loc „pana lunea viitoare”, in timp ce discutiile continua in vederea unui acord care sa includa eliberarea ostaticilor detinuti de Hamas, informeaza AFP. „Consilierul meu pentru securitate nationala…

Familiile ostaticilor deținuți in Gaza au reclamat organizatia islamista Hamas la Curtea Penala Internationala

19:06, 14.02.2024 - Circa 100 de apropiati ai ostaticilor detinuti in Fasia Gaza de organizatia islamista Hamas s-au deplasat miercuri la Haga pentru a depune o plangere pentru crime impotriva umanitatii la Curtea Penala Internationala (CPI), transmite AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?