Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Serialul „Norocul” a avut ghinion: HBO a renunţat la el după ce trei cai au murit în timpul producţiei

Publicat:

Serialul &"Luck&" (&"Norocul&", în varianta de pe micile ecrane din România), dedicat curselor de cai si avându-i ca protagonisti pe si , e istorie.

Curat ghinion, trei cai au murit în timpul productiei. Dupa ce al treilea cal a suferit, marti, un accident si a trebuit sa fie eutanasiat, HBO a decis sistarea permanenta a filmarilor, informeaza , citat de Yahoo news.

si sustin ca au respectat cele mai înalte standarde de protectie…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Veste trista in lumea showbiz-ului din Romania! Make-up artistul vedetelor a murit la doar 35 de ani: 'Am venit, am trait frumos și am plecat spre o alta lume'

13:05, 12.06.2024 - Veste trista in lumea showbiz-ului romanesc. Anca Molnar, make-up artistul vedetelor, a murit la doar 35 de ani, dupa o lupta grea cu cancerul.Anca Molnar a descoperit ca are cancer dupa ce a inceput sa aiba dureri de cap tot mai frecvente și intense.

Peste 760 de cazuri noi de rujeola, in ultima saptamana. Un bebeluș din București, nevaccinat, a murit

06:55, 12.06.2024 - In ultima saptamana, Institutul Național de Sanatate Publica a raportat 768 de cazuri noi de rujeola in Romania, conform datelor publicate marți. Acest numar ridica totalul cazurilor confirmate la 18.146, cu 18 decese inregistrate pana acum.

Un avion militar rusesc s-a prabușit in Caucaz, in timpul unui zbor de antrenament. Doi piloți au murit

10:30, 11.06.2024 - Un avion militar rusesc s-a prabusit in Osetia de Nord, in Caucaz, in timpul unui zbor de antrenament, iar cei doi membri ai echipajului aflati la bord au murit, a anuntat marti Ministerul Apararii rus, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Condamnare pentru un roman care a vrut sa vanda o masina in Germania, dar clientul a murit in timpul drive testului

21:20, 01.05.2024 - Ghinion pur in cazul unui roman care a vrut sa vanda o mașina in Germania. Posibilul cumparator a murit in timpul unui test drive, mașina fiind condusa de romanul care nu deținea nicio diploma sau cunoștința in domeniu.

"Nu pot respira!" Barbat ucis in timpul arestarii, in SUA! Cazul George Floyd se repeta

21:00, 28.04.2024 - Momentul halucinant a avut loc dupa ce ofițerii l-au gasit pe barbatul care ar fi parasit locul unui accident. Cand l-au gasit, a inceput o altercație.Frank Tyson a fost imobilizat de unul dintre polițiști care și-a pus genunchiul pe spatele lui. Dupa cateva minute, ei au inceput manevrele de resuscitare…

A murit primul crainic al TVR

13:55, 10.04.2024 - Un mare prezentator TV din Romania cu peste 50 de ani de cariera in televiziune și cunoscut de generații de romani a murit. Primul prezentator din TVR și fondatorul Antenei 1, a avut o cariera impresionanta in audio-vizual romanesc. A incetat din viața la varsta de 91 de ani. Intr-un interviu acordat…

CONTROVERSE ȘI SUCCES GLOBAL Serialul „Problema celor 3 corpuri” de pe Netflix cucerește topurile și in Romania

12:05, 26.03.2024 - Exista speculații conform carora ar fi fost concediați de la Lucasfilm din cauza colaborarii lor cu Netflix The post CONTROVERSE ȘI SUCCES GLOBAL Serialul „Problema celor 3 corpuri” de pe Netflix cucerește topurile și in Romania first appeared on Informatia Zilei .

De ce a murit Nicolae Manolescu. Care a fost cauza decesului

21:25, 23.03.2024 - A murit Nicolae Manolescu, unul dintre cei mai mari oameni de cultura din Romania. Academicianul a incetat din viața la varsta de 84 de ani. Acesta a fost critic și istoric literar roman, cronicar literar și profesor universitar, membru titular al Academiei Romane. Nicolae Manolescu a murit la 84 de…


Ce parere ai despre aceasta stire?