Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ședința în dosarul lui Șor, amânată din nou. Magistrații Curții de Apel Cahul cer un avocat de stat pentru învinuit

Publicat:

Magistrații Curții de au amanat din nou ședința in dosarul lui Ilan Șor. Magistrații se vor intruni pe data de 22 mai, dupa ce avocații au solicitat timp pentru a face cunoștința cu dosarul și capetele de acuzare. Totodata, instanța a solicitat un avocat de stat care sa il reprezinte pe invinuit, deși acesta are doi aparatori angajați recent.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Termen in dosarul lui Valentin Vrabie, primarul din Medgidia! Se asteapta identitatile martorilor protejati

09:40, 21.05.2024 - Azi, 21 mai 2024, la Curtea de Apel Constanta este programat un nou termen in dosarul 644 36 2023 in care Valentin Vrabie, primarul din Medgidia, a obtinut rejudecarea apelului privind cauza in care a fost condamnat pentru fals intelectual Sedinta de judecata este programata sa inceapa dupa ora 13.00.Amintim…

(video) Nu-i traducator in limba rusa, nici judecata nu-i: Prima ședința in dosarul penal pe numele Evgheniei Guțul, amanata

13:31, 30.04.2024 - Prima ședința in dosarul in care este vizata bașcana Gagauziei Evghenia Guțul a avut loc astazi la Judecatoria Chișinau, sectorul Buiucani. Astfel, ședința a fost amanata pana pe data de 27 mai, dupa ce apararea a cerut actele traduse in limba rusa.

„Cadoul” pentru Filat: Sentința pe dosarul in care e invinuit, amanata pentru 7 mai, imediat dupa ziua sa de naștere

08:50, 30.04.2024 - Judecatoria Chișinau nu a pronunțat sentința in dosarul in care e vizat fostul prim-ministru Vlad Filat. Ședința a fost amanata, pe motiv ca unul dintre membrii completului de judecata este plecat in concediu.

Soluționarea propunerii de suspendare a judecatoarei Ioana Popoviciu, din dosarul 2 Mai, amanata o saptamana

12:55, 17.04.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a amanat pentru saptamana viitoare soluționarea propunerii formulate de Inspecția Judiciara de suspendare din funcție a judecatoarei Ioana Ancuța Popoviciu, originara din Bihor, care judeca dosarul uciderii a doi studenți intr-un accident provocat de Vlad Pascu…

Un nou termen la Judecatoria Mangalia in dosarul tragediei de la 2 Mai! Matei Vlad Pascu, judecat pentru moartea a doi tineri (GALERIE FOTO+VIDEO)

09:35, 04.04.2024 - La Judecatoria Mangalia are loc astazi, 4 aprilie 2024 al treilea termen de judecata in dosarul in care Pascu Matei Vlad, din Bucuresti, a fost trimis in judecata pentru accidentul de la 2 Mai, judetul Constanta, soldat cu decesul a doi tineri si ranirea altor trei Sedinta de judecata este programata…

(live) CSM, in ședința: Examinarea rezultatelor evaluarii candidatului la CSJ, Ion Buruiana, amanata

11:05, 19.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-au intrunit astazi, 19 martie, in ședința. Pe agenda sunt mai multe subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Ion Buruiana.

(live) CSM, in ședința: Examinarea rezultatelor evaluarii a candidatului la CSJ, Ion Buruiana, amanata

10:50, 19.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-au intrunit astazi, 19 martie, in ședința. Pe agenda sunt mai multe subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Ion Buruiana.

(audio) „Ilan Șor personal iți va pune pe card”. Inregistrari din dosarul finanțarii ilegale, facute publice

14:21, 07.03.2024 - Oamenii legii au facut publice mai multe inregistrari audio din dosarul finanțarii ilegale a acțiunilor de protest din Republica Moldova. In discuții apare, de mai multe ori, numele lui Ilan Șor, dar și cel al Marinei Tauber.


Ce parere ai despre aceasta stire?