Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sebastien Ogier va concura pe circuit la volanul unui VW Scirocco

Publicat:

va schimba masina de raliuri cu una de circuit pentru o cursa monomarca ce se va disputa in acest weekend la Nurburgring. Ogier este pilot oficial Volkswagen in WRC.

Citeste articolul mai departe pe automarket.ro…  

Sursa articol: automarket.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cetațean turc depistat la volanul unui autoturism neinmatriculat

13:30, 23.04.2024 - Un cetațean turc care a falsificat seria de șasiu originala a autoturismului pe care il conducea este cercetat de polițiștii de frontiera din cadrul PTF Siret. In data de 21 aprilie a.c., in jurul orei 22.30, in Punctul de Trecere a Frontierei Siret, județul Suceava, s-a prezentat pe sensul de intrare…

China da umilințe pe linie! Dupa ce planurile Tesla au fost dejucate, Volkswagen recunoaște ca nu poate concura pe piața electricelor

02:05, 07.04.2024 - Volkswagen vrea sa evite stabilirea unor obiective ”utopice” pentru cota sa de piata in China, a declarat vineri CEO-ul sau pentru ziarul german FAZ, adaugand ca orice peste 10% este ”foarte respectabil”, avand in vedere concurenta intensa, transmite Reuters.

Mașina istorica din 1971, „reinviata” de un roman. O vinde cu 30.000 de euro: „Sunt 90% convins ca n-o sa gasesc client la noi”

17:05, 06.04.2024 - Un programator din Cluj-Napoca a lucrat timp de opt ani la restaurarea unui Volkswagen T2 fabricat in anul 1971. Autoturismul, cumparat cu 2.500 de euro, este pus acum in vanzare la prețul de 30.000 de euro. In Romania, piața vehiculelor de epoca este inca „necoapta”, dar la nivelul Europei, astfel…

Reuters: Tesla produce in Germania mașini cu volanul pe dreapta pentru a le exporta in India

18:40, 04.04.2024 - Tesla a inceput productia de masini cu volanul pe dreapta (RHD) la fabrica sa din Germania, pentru a le exporta anul acesta in India, au declarat pentru Reuters surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul, ceea ce indica o posibila intrare pe a treia mare piata auto din lume, noteaza Agerpres.

Program Formula 1™, Marele Premiu al Australiei. Urmarește al treilea weekend de spectacol de pe circuit, 22 – 24 martie

11:26, 18.03.2024 - Antena este casa Formula 1™ in Romania. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendara a acestui sport va avea 24 de curse si va fi transmis integral de canalele Antena si in platforma AntenaPLAY.

Femei de succes. Narcisa, șoferița care iți zambește de la volanul unui autobuz electric. „Imi place ceea ce fac și o fac cu bucurie!”

19:56, 07.03.2024 - Narcisa este șofer profesionist și transporta in siguranța, zilnic, mii de calatori din municipiul Cluj-Napoca, la volanul unui autobuz electric. „Ma mandresc cu ceea ce fac”, recunoaște aceasta și recomanda doamnelor sa imbrațișeze cu incredere o meserie revendicata in mod tradițional de barbați.

Toyota va anunta luna aceasta o investitie de 2,2 miliarde de dolari in Brazilia – publicatie braziliana

07:55, 04.03.2024 - Toyota a declarat intr-un comunicat ca nu comenteaza cu privire la potentialele sale planuri de viitor. Investitia ar urma sa includa o extindere a fabricii Toyota din orasul Sorocaba, din statul Sao Paulo, unde va incepe sa produca o masina hibrida si un vehicul utilitar sport (SUV), potrivit jurnalistului…

Accident cumplit in Satu Mare. Un tanar de 27 de ani a murit la volanul mașinii sale / FOTO

16:20, 16.02.2024 - Un accident devastator s-a produs, vineri dupa-amiaza, in Satu Mare. Un tanar de 27 de ani a murit in timp ce se afla la volanul mașinii sale, dupa ce autoturismul a fost distrus complet, in urma impactului cu un stalp. Medicii l-au resuscitat, dar fara succes.


Ce parere ai despre aceasta stire?