Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Se va SCUMPI sau nu energia electrică la 1 ianuarie 2017? ANRE clarifică situația

Publicat:

pentru Reglementare in Energetica (ANRE) susține ca nu va admite creșterea nejustificata a tarifelor la serviciile de distributie si de furnizare a energiei electrice, solicitata de ICS „RED ” SA și ICS „Gas Natural Fenosa Furnizare Energie” pe 12 decembrie curent. Potrivit ANRE, faptul ca solicitarile furnizorilor au fost publicate pe site-ul instituției ...

Citeste articolul mai departe pe ziarulnational.md…  

Sursa articol: ziarulnational.md


Stiri pe aceeasi tema

Benzina se ieftinește, iar motorina se scumpește: Topul benzinariilor din țara cu cele mai bune prețuri la carburanți

13:10, 30.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 31 mai. Astfel, un litru de benzina va costa cu 2 bani mai puțin decat astazi, iar prețul motorinei crește cu 2 ban.

Saptamana patimilor cu chin pentru șoferi: Benzina se va scumpi și maine. Ce se intampla cu prețul motorinei

12:30, 29.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 30 aprilie. Astfel, prețul benzinei crește cu 1 ban, iar cel al motorinei scade cu 7 bani.

Benzina se scumpește, iar motorina se ieftinește: Cat vor costa maine carburanții și unde gasești cele mai mici prețuri

12:30, 25.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 26 aprilie. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu doi bani mai mult, iar pentru cel la motorina - cu opt bani mai puțin.

Prețul la carburanți, fara mari schimbari maine: Cat vor scoate șoferii din buzunare pentru benzina și motorina

12:40, 21.03.2024 - Prețul benzinei crește cu 7 bani, iar cel la motorina va fi mai mic cu 1 banuț. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a publicat noile prețuri pentru maine, 22 martie.

​​​​​​​ANRE a micșorat prețurile pentru energia electrica  

11:36, 19.03.2024 - Astazi, 19 martie 2024, in cadrul ședinței publice, Consiliul de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a aprobat prețurile reglementate (fara TVA) pentru furnizarea energiei electrice de catre S.A. „Furnizarea Energiei Electrice Nord”, diferențiate in funcție de…

Carburanții, mai scumpi și in weekend: Cat va costa benzina și motorina

12:51, 15.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat prețurile la carburanți pentru 16-18 martie. Astfel, in acest weekend, șoferii vor achita pentru litrul de motorina cu un banuț mai mult, iar pentru cel de benzina - cu 2 bani mai scump.

O zi cu ieftiniri, alta cu scumpiri: ANRE a stabilit prețuri mai mari la carburanți, pentru maine

12:50, 14.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica anunța pentru maine, 15 martie, prețuri mai mari la carburanți. Astfel, pentru un litru de benzina șoferii vor plati cu 3 bani mai mult, iar pentru cel de motorina - cu un banuț.

Benzina a inceput sa se scumpeasca din nou in Moldova

12:11, 04.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a publicat luni, 4 martie, noi prețuri maxime la produsele petroliere principale de tip standard, care vor fi valabile incepind cu 5 martie. Astfel, prețul maxim al benzinei A-95 va constitui 25,16 lei/litru (+3 bani), iar al motorinei fara…


Ce parere ai despre aceasta stire?