Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Se umfla in Penne(tta)

Publicat:

Italia are doua jucatoare in careul de asi la US Open. Pennetta a intors incredibil in fata cehoaicei Kvitova si s-a calificat in trei seturi. "Ca sa faci o minge castigatoare impotriva lui Halep, trebuie sa inchei punctul de 7 ori", spune italianca.

Citeste articolul mai departe pe primatv.ro…  

Sursa articol: primatv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Halep joaca, astazi, pe zgura dupa 2 ani: avertismentul specialiștilor pentru Simona

08:35, 14.05.2024 - Halep va juca (dupa ora 15.00, Digi Sport), la Paris, in cadrul Trophee Clarins (13-19 mai). Vorbim despre o competiție WTA 125 care, in trecut, ar fi fost mult sub nivelul ei. Acum insa, Simona e obligata sa o ia de jos.

„Fara wild-carduri pentru dopați!“: precedentul care spulbera speranțele lui Halep de a juca la French Open

07:15, 08.05.2024 - Romania așteapta decizia francezilor privind includerea lui Halep pe tabloul Roland Garros. Istoricul intrecerii pariziene ne arata insa ca, in trecut, sportivii aflați in situația Simonei au fost ocoliți de organizatori.

Halep, „minunea“ a ținut un meci: semne clare ca s-a intors Simona de dinaintea suspendarii

07:15, 27.03.2024 - Simona dadea semne ca s-a schimbat radical, dupa perioada groaznica in care a stat pe tușa din cauza scandalului de dopaj. Luni, la revenirea in țara, aceasta impresie a fost spulberata de discursul ei.

Halep, o „trișoare“? Raspunsul detașat de factorul emoțional lamurește dezbaterea momentului

07:15, 21.03.2024 - Revenirea Simonei pe teren, dupa suspendarea pentru dopaj, a dat naștere la un scandal, constanțeanca fiind atacata de Caroline Wozniacki. Pornind de la declarațiile danezei, „Adevarul“ ofera raspunsul la intrebarea de mai sus.

Halep, la cea mai mare victorie din cariera: cum a fost posibil sa revina in tenis dupa o suspendare de 4 ani ANALIZA

06:55, 06.03.2024 - Cand cariera romancei parea ca și incheiata a venit o decizie spectaculoasa de la Lausanne. Care insa arata cum același dosar poate fi analizat in doua feluri diferite de niște instanțe sportive de mare anvergura.

Guvernul roman umfla acțiunile Gabriel Resourses

07:01, 29.02.2024 - Acțiunile companiei canadiane Gabriel Resourses (care deține 80 % din Roșia Montana Gold Corporation S:A.), aflata in litigiu cu statul roman la Curtea de Arbitraj de la Washington,  au crescut ieri cu 26,15 %. De studiat nu e doar saltul uriaș, ci triplarea numarului de tranzacții: 644.010, fața de…

Halep, o fosta jucatoare de tenis: detaliul care demonstreaza cum cariera Simonei s-a oprit in 2022

07:15, 28.02.2024 - Ne place sa credem ca, printr-un scenariu demn de un film de Oscar, „Simo“ va reveni in circuit și ne va delecta, din nou, cu victoriile sale. Intr-adevar, miracole sportive se intampla, dar foarte rar. Iar situația lui Halep, la ora actuala, cere un miracol.

Tragedie fara margini: Un copil de 11 ani a murit, dupa ce s-a inecat cu un capac in timp ce isi umfla rotile de la bicicleta

16:10, 23.02.2024 - Tragedie intr-o localitate din judetul Cluj. Un copil de doar 11 ani a murit, dupa ce, intr-o clipa de neatentie, a inghitit capacul de la valva rotii de la bicicleta. Obiectul a ajuns in plamani si, chiar daca baiatul a fost operat imediat, nu a mai putut fi salvat, potrivit observatornews.ro. Baiatul…

Cuvinte cheie:

umfla halep pennetta kvitova

Ce parere ai despre aceasta stire?