Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Se complică situația în Caucaz: Azerbaidjanul a somat Armenia să predea mai multe sate

Publicat:
Se complică situația în Caucaz: Azerbaidjanul a somat Armenia să predea mai multe sate

Armenia trebuie sa elibereze toate cele 8 sate azere ramase sub ocupația sa, a transmis serviciul viceprim-ministrului , , comentand acuzațiile din Armenia cu privire la ocuparea teritoriului a 31 de sate din aceasta țara de catre partea azera, relateaza agenția de presa TURAN.

Cele opt sate au fost ocupate de Armenia la inceputul anilor 1990. Nu este insa clar, in schimbul de declarații dintre cele doua parți, de cate sate este vorba mai exact.

In acest sens, partea azera considera ca este necesar sa se remarce ca „inainte de a se efectua delimitarea…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Se complica situația in Sectorul 1 - Daniel Tudorache anunța ca va candida. Ajutor indirect pentru Clotilde Armand

16:15, 26.04.2024 - Daniel Tudorache, fostul primar PSD al Sectorului 1 din perioada 2016-2020, anunța ca iși va depune candidatura pentru un nou mandat. Cum PSD și PNL au deja candidat comun, in persoane lui George-Cristian Tuța (PNL), candidatura lui Tudorache risca sa rupa din voturile alianței și sa o ajute astfel…

Se complica situația la Primaria Capitalei: activul de partid refuza sa semneze pentru Cirstoiu (Surse)

07:45, 18.04.2024 - Liderii PSD și PNL au parte de o surpriza neplacuta și chiar de o revolta a activului de partid din cauza lui Catalin Cirstoiu. Strangerea de semnaturi pentru un candidat care are in spate cele mai mari partide parea sa fie o misiune simpla, dar lucrurile nu stau chiar așa.

Armenia si Azerbaidjan se confrunta la Haga pe tema epurarii etnice. Cresc tensiunile dintre cele doua țari din Caucaz

08:55, 15.04.2024 - Armenia si Azerbaidjan se confrunta, incepand de luni, la cea mai inalta instanta a Natiunilor Unite cu privire la o disputa de lunga durata pe tema "epurarii etnice", intr-un moment in care tensiunile militare se intensifica intre aceste doua tari vecine si rivale din Caucaz.

Spitalul Județean Suceava, somat sa plateasca drepturi de autor pentru muzica ambientala din salile de așteptare

17:30, 04.04.2024 - Situația a fost facuta publica de managerul unitații medicale, medicul Alexandru Calancea. Acesta spune ca spitalul a fost somat de Uniunea Producatorilor de Fonograme din Romania sa achite aceste drepturi și in plina pandemie, cand la Suceava se inregistra un numar record de imbolnaviri

Se complica situația: inteligența artificiala intra in domeniul jocurilor de noroc. Cine va avea de caștigat?

07:35, 07.03.2024 - Sectorul jocurilor de noroc intampina dificultați noi dupa implementarea inteligenței artificiale (IA). Danny Cheetham, care a luptat cu dependența de jocuri de noroc, a relatat cum ușurința de acces la jocurile online a agravat comportamentul sau de jucator. El iși amintește ca și-a setat alarma…

Somat de banca sa predea cheia unei cutii de valori

09:10, 15.02.2024 - Noul șef al Corpului de Control al Guvernului a fost somat sa predea cheia unei cutii de valori. The post Somat de banca sa predea cheia unei cutii de valori appeared first on Știri online, ultimele știri, presa online, ziar online - Sursazilei.ro .

Doua tari vecine au inceput sa se atace din nou. Cati oameni au murit

11:25, 13.02.2024 - Armenia si Azerbaidjanul s-au acuzat reciproc, marti, de deschiderea focului la frontiera. Incidentul de la granița dintre cele doua tari rivale din Caucaz ar fi provocat moartea a doi soldati armeni. Marti dimineata, „unitati ale fortelor armate azere au deschis focul asupra pozitiilor armene din apropierea…

Noi confruntari la frontiera dintre Armenia și Azerbaidjan. Doi soldați armeni din regiunea Siunik au fost uciși

10:20, 13.02.2024 - Armenia si Azerbaidjanul s-au acuzat reciproc, marti, de deschiderea focului la frontiera. Incidentul de la granița dintre cele doua tari rivale din Caucaz ar fi provocat moartea a doi soldati armeni, potrivit autoritaților de la Erevan, relateaza AFP, preluata de News.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?