Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scutul european: Ţările NATO vecine cu Rusia au convenit să ridice 'un zid de drone'

Publicat:
Scutul european: Ţările NATO vecine cu Rusia au convenit să ridice 'un zid de drone'

Cele sase tari NATO vecine cu Rusia au convenit sa ridice un 'zid de drone' pentru a-si apara frontierele de 'provocari', a anuntat vineri guvernul lituanian, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Brazilia a depasit Belgia ca cea mai mare piata de export pentru vehiculele chineze alimentate cu energie noua

07:56, 28.05.2024 - Exporturile de masini pur electrice si hibride plug-in catre Brazilia au crescut de 13 ori, pana la 40.163 de unitati in aprilie, fata de aceeasi luna a anului trecut, devenind cea mai mare piata de export pentru a doua luna consecutiva, potrivit datelor China Passenger Car Association (CPCA). Cresterea…

Țarile NATO vecine cu Rusia vor ridica un „zid de drone”: „E ceva complet nou. Se va intinde din Norvegia pana in Polonia”

23:05, 24.05.2024 - Cele sase tari NATO vecine cu Rusia au convenit sa ridice un „zid de drone” pentru a-si apara frontierele de „provocari”, a anuntat vineri guvernul lituanian, transmite AFP, citata de Agerpres.

Tarile NATO vecine cu Rusia vor sa-si protejeze frontierele cu „un zid de drone”: „Se va intinde din Norvegia pana in Polonia”

22:30, 24.05.2024 - Cele sase tari NATO vecine cu Rusia, Lituania, Letonia, Estonia, Finlanda, Norvegia si Polonia, au convenit sa ridice un "zid de drone" pentru a-si apara frontierele de "provocari", a anuntat vineri guvernul lituanian, informeaza Agerpres, care preia AFP."Este vorba despre ceva complet nou, un zid de…

Rusia blameaza tarile baltice pentru ruperea majoritatii legaturilor cu ea

12:35, 05.05.2024 - "Linia ostila" a tarilor baltice a dus la ruperea celor mai multe dintre legaturile lor cu Rusia, a declarat Ministerul rus de Externe in comentarii publicate duminica, avertizand totodata ca Moscova va raspunde cu masuri asimetrice, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Prabușirea Ucrainei va duce la o discuție intre țarile vecine despre teritoriul acesteia

05:41, 24.04.2024 - In același timp, fostul consilier al șefului Pentagonului, Douglas McGregor, considera ca Rusia va susține crearea unei zone demilitarizate moderne de la raul Nipru pana la granița de est a NATO.

Rusia susține ca a doborat 50 de drone in cursul unui atac masiv ucrainean VIDEO

16:25, 20.04.2024 - Ministerul rus al Apararii a transmis sambata ca apararea sa antiaeriana a interceptat si distrus 50 de drone ucrainene in cursul noptii, respingand unul dintre cele mai mari astfel de atacuri asupra Rusiei de la izbucnirea conflictului din Ucraina, relateaza Reuters.

Donald Tusk vrea ca țarile UE din prima linie cu Ucraina sa fie ajutate

23:30, 11.04.2024 - Premierul polonez Donald Tusk a chemat joi Uniunea Europena sa ia in considerare un ajutor acordat tarilor din prima linie ca vecine ale Ucrainei invadate de Rusia, noteaza AFP, potrivit agerpres.ro. Liderul tarii vecine cu Ucraina si aparator ferm al acestei tari a vorbit la Varsovia alaturi de presedintele…

Polonia, țarile baltice și Cehia cer un embargou european la cerealele provenite din Rusia și Belarus

15:35, 21.03.2024 - Miniștrii Agriculturii polonez, ceh, lituanian, leton și estonian au adresat Uniunii Europene o scrisoare in care cer instituirea unui embargou asupra cerealelor provenite din Rusia și din Belarus. Ei cer „acțiune” in fața „pericolului rus” din partea Europei și a statului francez.„In calitate de membri…


Ce parere ai despre aceasta stire?