Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Şcoala de tractorişti din nordul Moldovei unde copiii de ţăran învaţă pe rupte pentru un job bine plătit

Publicat:

In satul Vlasinesti, din judetul Botosani, se afla una dintre cele mai cautate scoli profesionale din Romania. Aici, s-au format doua generatii de tractoristi, majoritatea copii nevoiasi din mediul rural, care ajung acum sa castige chiar si 1.000 de euro lunar.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Școala de elita a textiliștilor romani. Fac practica la fabrici care produc pentru mari branduri din Europa

22:30, 10.04.2024 - Botoșani se poate lauda cu una dintre cele mai bune școli de meseriași confecționeri din Romania. Elevii invața sa lucreze pe utilaje clasice, dar și de ultima generație și fac practica la cele mai puternice fabrici din industria textila din nordul Moldovei.

Saracul județ bogat. Resursele naturale neexploatate din nordul Moldovei ar scoate regiunea din foame

23:20, 01.04.2024 - Județul Botoșani, unul dintre cele mai sarace din Romania are, in mod paradoxal, resurse naturale extraordinare. Toate aceste resurse zac insa neexploatate, inclusiv nisipuri cuarțoase de cea mai buna calitate, și rezerve substanțiale de gips și ape sulfuroase.

Orașul din Romania unde copiii primesc o masa calda la școala. „Este pentru toți elevii noștri, nu doar localnici“

14:05, 12.03.2024 - O decizie mai puțin intalnita in școlile din Romania este cea a autoritaților din localitatea aradeana Chișineu-Criș. Toți copiii mananca la școala sau gradinița, deoarece primesc gratuit o masa calda.

Se schimba vremea, vine un val rece peste Romania. ANM anunța ce se va intampla saptamana viitoare cu temperaturile

08:11, 04.03.2024 -  Un val de aer rece se apropie, iar temperaturile vor scadea rapid, aducand cu ele și ninsori in unele regiuni.Directorul adjunct al Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), Florinela Georgescu, a declarat ca aceasta schimbare brusca a vremii este caracteristica lunii martie.„Vom avea o vreme…

Cea mai moderna școala speciala din Romania a fost inaugurata la Cluj. 150 de elevi cu nevoi speciale vor invața aici

13:35, 29.02.2024 - Noul sediu al Centrului Școlar pentru Educație Incluziva de pe strada Aviator Badescu nr. 3-5, din Cluj-Napoca, a fost inaugurat azi, 29 februarie.Centrului Școlar pentru Educație Incluziva funcționeaza inca din anii ‘90 la Cluj, și a avut, de-a lungul vremii sediul in 5 locații.Aceasta din urma este…

Zeci de elevi clujeni vor invața despre fizica particulelor de la cercetatorii CERN: „La școala, copiii nu intra in contact cu fizica contemporana”

15:35, 07.02.2024 - 36 de elevi clujeni vor avea ocazia sa iși aprofundeze cunoștiințele despre fizica particulelor, in cadrul unui masterclass internațional care ii va ajuta pe cei mici sa se familiarizeze cu acest domeniu.

Cand au elevii din București vacanța de schi 2024. Zilele in care copiii nu vor merge la școala

13:05, 07.02.2024 - Elevii din București, dar și cei din alte zone ale țarii, așteapta cu nerabdare vacanța de schi 2024. Perioada in care elevii din Romania vor avea o saptamana libera a fost stabilita diferit pentru fiecare județ. Sursa articolului: Cand au elevii din București vacanța de schi 2024. Zilele in care copiii…

Școala verde din Romania, unde elevii invața sa manance sanatos, sa faca economie la utilitați și sa salveze natura

19:00, 05.02.2024 - O școala din Botoșani educa generații de elevi ecologiști. Este singura școala eco din județ, recunoscuta cu distincții la nivel internațional. Profesorii spun ca toate activitațile ecologice au reușit sa schimbe mentalitatea elevilor și parinților.


Ce parere ai despre aceasta stire?