Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SCENE TERIBILE Un copil de 13 ani A MURIT, după ce a luat mașina tatălui său, cu volan pe dreapta, și dat într-un copac

Publicat:

Un copil de 13 ani din municipiul Hunedoara si-a pierdut viata, duminica , dupa ce a luat masina tatalui sau, un autoturism cu volanul pe partea dreapta, nu a adaptat viteza si a lovit un copac de pe marginea soselei.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al judetului Hunedoara, accidentul a avut loc, duminica, la ora 12.00, la intrarea in Hunedoara, spre Prislop.

Citește și: Basescu, in , despre migranți: ‘Avem obligația sa preluam copii din insulele grecești in toate statele’

”Astazi, in jurul orei 12.00, pe DJ 687A, la intrarea in Hunedoara

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

O fetița de 4 ani a murit, dupa ce a fost lovita de o mașina: era nesupravegheata și a traversat neregulamentar

08:45, 27.04.2024 - O fetița de 4 ani care ar fi traversat o strada din Oraștie, județul Hunedoara, prin loc nepermis, a fost lovita de o mașina. Fetița a murit ulterior la un spital din Timișoara, informeaza Mediafax.

Navodari: Accident rutier - copil aflat pe bicicleta, lovit de masina

14:10, 23.04.2024 - Un accident rutier s a produs astazi, 23 aprilie 2024, in orasul Navodari. Un copil in varsta de 8 ani, aflat pe bicicleta, a fost lovit de un autoturism, in apropiere de Scoala nr.3.La fata locului intervin echipajele de politie si ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea.Misiunea este…

Accident tragic in Italia. Un roman a murit, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac

09:10, 02.04.2024 - Un accident tragic in Italia. Un roman a avut parte de un sfarșit cumplit, in timp ce se afla pe propria motocicleta. Barbatul a intrat cu viteza intr-un copac, iar impactul i-a fost fatal acestuia. Oamenii legii fac cercetari la fața locului.

Un barbat care lucra intr-o padure din Vaslui a murit dupa ce un copac a cazut peste el

23:35, 01.04.2024 - Un barbat care lucra intr-o padure din Vaslui a murit dupa ce un copac a cazut peste elUn barbat in varsta de 47 de ani care lucra intr-o padure din localitatea Chitoc a murit, luni, dupa ce un copac a cazut peste el, au informat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Vaslui.La…

Un copil de 2 ani a murit dupa ce a baut o substanta toxica! Cel mai probabil, micuțul a confundat lichidul: caz șocant in Dolj

09:35, 26.03.2024 - Politistii au fost sesizati, luni seara, de o femeie din comuna Poiana Mare, cu privire la faptul ca un minor ar fi baut o substanta toxica si nu mai respira. Soț și soție, din jud. Argeș, masa mortala. O substanța TOXICA le-a adus sfarșitul “La fata locului s-au deplasat de urgenta politistii care…

O tanara de 27 de ani a murit dupa ce a intrat cu masina intr-un copac și a fost proiectata in gardul unei case

09:21, 07.03.2024 - O tanara de 27 de ani din comuna Giurgita, judetul Dolj, a decedat in noaptea de miercuri spre joi dupa ce a intrat cu masina pe care o conducea intr-un copac, fiind proiectata in gardul unui imobil.

(foto) Accident tragic la Singerei: Un șofer a murit in brațele medicilor, dupa ce s-a izbit cu mașina de un copac

16:55, 12.02.2024 - Accident tragic la Singerei. Un șofer de 61 de ani a decedat dupa ce a pierdut controlul asupra volanului și s-a izbit de un copac. Barbatul s-a stins in timp ce medicii ii acordau primul ajutor medical.


Ce parere ai despre aceasta stire?