Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SCENE DRAMATICE Două avioane americane s-au ciocnit în aer: Un pușcaș e declarat mort, cinci sunt dați dispăruți

Publicat:

Un puscas marin american a murit, iar alti cinci au fost dati disparuti joi, in urma unei coliziuni intre doua avioane militare americane in largul Japoniei, au anuntat autoritatile japoneze si armata americana, precizand ca alt puscas marin a fost salvat, relateaza AFP.

Aeronavele, care apartin - un avion de vanatoare de tip F/A-18 cu doua persoane la bord si un avion de realimentare in zbor de tip KC-130 cu cinci persoane la bord - s-au ciocnit in cursul unei operatiuni de realimentare cu carburant in zbor, potrivit armatei americane.

Citește și: S-a…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Inundațiile din Brazilia au lasat 150.000 de persoane fara adapost, zeci de morți sau disparuți

10:30, 08.05.2024 - Numarul morților in Brazilia a crescut la 90, cu alte decese in curs de investigare. 131 de persoane sunt inca date disparute. 155.000 de oameni au ramas fara adapost dupa ce ploile torențiale au provocat inundații majore, potrivit mediafax.

Scene HORROR intr-o biserica: episcop, injunghiat in timpul unei slujbe transmise online

16:31, 15.04.2024 - S-au derulat din nou scene horror in Australia. Un episcop și alte cateva persoane au fost injunghiate intr-o biserica, in Sydney. Slujba era transmisa online, relateaza presa locala. Incidentul s-ar fi intamplat luni intr-o suburbie din Sydney. Poliția a spus ca a raspuns la un apel potrivit caruia…

Accident grav in Cluj. Șapte persoane au fost ranite și au ajuns la spital, dupa ce trei mașini s-au ciocnit

18:51, 23.03.2024 - Un accident grav a avut loc intre localitațile Vlaha și Luna de Sus, din județul Cluj. Trei autoturisme au fost implicate, iar mai multe persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, fiind transportate la spital.

Scene dramatice pe o strada din municipiul Deva. Un polițist a salvat viața unui localnic in ultimul moment

14:50, 22.03.2024 - Un polițist din Hunedoara a reușit sa salveze viața unui devean, care s-a prabușit pe o strada din municipiul Deva. Agentul de poliție l-a readus in simțiri, dupa ce i-a aplicat manevrele de resuscitare.

(video) Un avion militar cu 15 persoane la bord s-a prabușit in Rusia: Nu exista supraviețuitori

14:50, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

Doua microbuze romanești s-au ciocnit in Ungaria, langa Vama Borș. Un șofer a murit pe loc

09:26, 26.02.2024 - Doua microbuze romanești s-au ciocnit vineri, in Ungaria, la doar cațiva kilometri de vama romaneasca Borș. Unul dintre șoferi a murit pe loc. Tragedia s-a produs vineri dimineața, in jurul orei 06.15 dimineața, intre Barand și Foldes, pe autostrada numarul 42. In accident au fost implicate doua microbuze…

Trei persoane, ranite, dupa ce doua mașini s-au ciocnit pe DN1A, in apropiere de Ploiesti

15:50, 25.02.2024 - Doua mașini s-au ciocnit violent duminica dupa-amiaza, pe DN1A, in comuna Targșoru Vechi, in apropiere de Ploiesti. In urma accidentului, o femeie și doi barbați au fost raniți, fiind duși cu ambulanța la spital, transmite ISU Prahova.Impactul a fost atat de violent, incat una dintre mașini a fost proiectata…

„Scene apocaliptice”. Martorii descriu tragedia din Valencia. Printre cei disparuți in incendiu, o familie cu doi copii mici

15:00, 23.02.2024 - Martorii descriu momentele de groaza in care doua blocuri din Valencia au fost mistuite de flacari. In incendiu au murit cel puțin patru persoane iar alte 15 sunt disparute. Printre aceastea, o familie de patru persoane, inclusiv un baiat de trei ani și o fetița de 15 zile.


Ce parere ai despre aceasta stire?