Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scandalul de spălare de bani continuă: Fostul director al Danske Bank a fost pus oficial sub acuzare

Publicat:

Fostul director executiv al , , a fost pus oficial sub acuzare de catre procuratura din Danemarca, pentru implicare in spalarea a 200 de miliarde de euro prin intermediul filialei estoniane a bancii.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Arnaud Lagardere demisioneaza din funcția de director general al Grupului Lagardere, dupa ce a fost pus sub acuzare

12:15, 30.04.2024 - Arnaud Lagardere, șeful grupului cu același nume, a renunțat marți la mandatele sale executive, inclusiv la cel de director general, dupa ce a fost pus sub acuzare in cadrul unor anchete privind finanțarea cheltuielilor personale de catre companiile sale, a anunțat compania, citata de g4media.ro .

Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu, puși oficial sub acuzare in dosarul Mineriadei. Cand va fi audiat Ion Iliescu

21:16, 25.04.2024 - Parchetul General a anuntat punerea sub acuzare a fostului premier Petre Roman si a fostului vicepremier Gelu-Voican Voiculescu pentru savarsirea de infractiuni contra umanitatii, in dosarul Mineriadei din iunie 1990. De asemenea, au fost pusi sub acuzare fostul director al SRI Virgil Magureanu, Adrian…

Parchetul anunta oficial punerea sub acuzare a lui Petre Roman si Gelu-Voican Voiculescu, in dosarul Mineriadei

18:05, 25.04.2024 - Parchetul General a anuntat oficial, joi, punerea sub acuzare a fostului premier Petre Roman si a fostului vicepremier Gelu-Voican Voiculescu pentru savarsirea de infractiuni contra umanitatii, in dosarul Mineriadei din iunie 1990.

Petre Roman si Gelu-Voican Voiculescu, puși oficial sub acuzare de Parchet in Dosarul Mineriadei

17:51, 25.04.2024 - Parchetul General a anuntat oficial, joi, punerea sub acuzare a fostului premier Petre Roman si a fostului vicepremier Gelu-Voican Voiculescu pentru savarsirea de infractiuni contra umanitatii, in dosarul Mineriadei din iunie 1990, potrivit Agerpres.

Dosarul Mineriadei. Petre Roman și Gelu Voican Voiculescu, puși oficial sub acuzare pentru „infracțiuni contra umanitații”.

17:46, 25.04.2024 - Parchetul General a anuntat oficial, joi, punerea sub acuzare a fostului premier Petre Roman si a fostului vicepremier Gelu-Voican Voiculescu pentru savarsirea de infractiuni contra umanitatii, in dosarul Mineriadei din iunie 1990.

Marcel Ciolacu anunța oficial decizia de a merge cu Gabriela Firea in alegerile pentru București: "Este soluția corecta"

11:45, 23.04.2024 - Iata mesajul publicat de Marcel Ciolacu:"Decizia ca PSD și PNL sa mearga cu proprii candidați la Primaria Capitalei a fost dificila, dar este soluția corecta pentru bucureștenii condamnați de patru ani la frig, mizerie, poluare și trafic blocat care, in loc de soluții, aveau de ales acum doar intre…

Parchetul de pe langa Tribunalul București, OFICIAL: Cum a inceput scandalul de la ATI Pantelimon

11:35, 13.04.2024 - Parchetul de pe langa Tribunalul București explica oficial și in clar cum a izbucnit scandalul deceselor multiple de la secția ATI de la Spitalul Sf Pantelimon din București. Totul al plecat de la un denunț, prin care un un angajat in secția respectiva susținea ca pacienții au fost lasați sa moara prin…

Scandalul morților suspecte de la Spitalul Pantelimon. Director: Au fost decese care nu puteau fi evitate

13:30, 12.04.2024 - Managerul Spitalului Sfantul Pantelimon, Bogdan Socea, a declarat in urma informațiilor care au aparut in sapțiul public, privind decese suspecte la secția ATI a unitații medicale, ca acestea nu puteau fi evitate.


Ce parere ai despre aceasta stire?