Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scandalul abuzurilor sexuale în Biserica Catolică se adâncește; un episcop a fost destituit de papă

Publicat:
Scandalul abuzurilor sexuale în Biserica Catolică se adâncește; un episcop a fost destituit de papă

i-a retras titlul de episcop belgianului , care beneficia in continuare de acest statut la 14 ani dupa ce a recunoscut ca a savarsit, timp de mai multi ani, acte de pedofilie, a precizat joi Conferinta episcopilor din Belgia, potrivit AFP, citeaza Agerpres.

 

, de 87 de ani, care s-a retras intr-o manastire din Franta, ''a redevenit mirean", a precizat pentru AFP , purtator de cuvant al episcopilor din Belgia, confirmand astfel o informatie aparuta pe site-ul oficial .

Acesta a amintit ca masura a fost solicitat…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scandalul predarii 'Prințului' Paul - MJ acuza justiția franceza, dar gafa monumentala este in Romania

22:45, 06.04.2024 - Reprezentantii Ministerului Justitiei au transmis, referitor la mandatul european de arestare pe numele lui Paul-Philippe de Romania, ca instanta din Franta respins definitiv predarea acestuia catre autoritatile din tara noastra, invocand compunerea nelegala a completului de judecata din Romania. „Mai…

Scandalul puilor vopsiți. Ministrul Agriculturii: „NU cred ca fermierii practica așa ceva”

14:30, 28.03.2024 - Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, spune ca nu crede ca fermierii romani "vopsesc" puii, subiect care a fost intens discutat in ultimele zile, el aratand ca Romania exporta carne de pui inclusiv in Franta.Prezent, joi, in judetul Arad, unde viziteaza ferme din mai multe localitati, ministrul a fost…

Scandalul abuzurilor in Ungaria: pierde Orban controlul?

07:55, 21.02.2024 - Viktor Orban nu reuseste sa gestioneze scandalul gratierii unui barbat care a ajutat la escamotarea abuzarii unui copil. Dar, tragand linie, publicul revoltat nu pare sa poata periclita sistemul premierului.


Ce parere ai despre aceasta stire?