Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Satul care uimeşte lumea prin cel mai ingenios WC. Ce au făcut oamenii din Tomnatec cu prima lor cabină telefonică

Publicat:

O casa batraneasca, parasita, din satul Tomnatec, comuna Bulzestii de Sus, judetul Hunedoara ofera vizitatorilor imaginea inedita a celui mai ciudat WC din tinut.

Familia care a locuit in casa veche din lemn a transformat prima cabina telefonica adusa in sat intr-o toaleta sateasca. Cabina telefonica a fost amplasata in spatele casei, intr-un loc nu tocmai ferit din ograda. I-a fost detasat telefonul, iar in locul liber a fost asezat „un tron”. Pentru a avea parte mai multa de intimitate, oamenii au vopsit in albastru partea de jos a geamurilor care compun cabina.


FOTO:…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Craterele uriașe de pe dealurile Hunedoarei, ramașițe din anii '50 ale Razboiului Rece VIDEO

23:45, 15.05.2024 - Dealurile care inconjoara municipiul Hunedoara pastreaza ramașițele puțin cunoscute ale unor locuri interzise in primele decenii de comunism. Cateva cratere mari starnesc curiozitatea localnicilor.

Saptamana faptelor bune. O biserica parasita din Apuseni, readusa la viața de localnici, chiar inainte de Paște

07:40, 30.04.2024 - Veche de aproape trei secole, Biserica monument din satul Tomnatec din Hunedoara, este la un pas sa devina o ruina. Dupa zeci de ani in care a fost uitata de autoritați, cațiva localnici din zona s-au gandit sa o renoveze cu ocazia sarbatorilor pascale.Oamenii au maturat podelele, au șters praful de…

Romanii inșelați cu zeci de mii de euro prin metoda ”fotografia”: Escrocii din Germania, in centrul unei noi scheme frauduloase

07:00, 25.04.2024 - Utilaje agricole fictive și facturi false: Cum acționeaza infractorii pentru a fura economiile romanilor. O noua schema de inșelaciune, denumita „Fotografia”, a lasat in urma un șir de victime romanești, care au fost pacalite sa transfere zeci de mii de euro catre escrocii din Germania, sub promisiunea…

Cum arata noua promenada din centrul Hunedoarei, cladita de muncitorii aduși din țari exotice VIDEO

13:00, 24.04.2024 - Muncitorii nepalezi și din alte țari din sudul Asiei au devenit prezențe obișnuite pe șantierele din centrul istoric al Hunedoarei, unde sunt reabilitate albia raului Cerna și straduțele de la Castelul Corvinilor din Hunedoara

Accident produs de fostul prefect al Hunedoarei: „Situația a fost cel puțin ciudata”

10:40, 13.04.2024 - Vineri, in ziua in care a fost inlocuit din funcția de prefect al județului Hunedoara, Calin Petru Marian a fost implicat intr-un accident rutier, pe șoseaua Hațeg - Petroșani. Acesta a pierdut controlul mașinii cu care se deplasa.

Tunelurile secrete ale dacilor, teorii false crezute de romani. Topul legendelor controversate VIDEO

23:05, 01.04.2024 - O mulțime de relatari stranii fac din ținutul cetaților dacice din Hunedoara o destinație pentru amatorii de senzațional. Retezatul, Castelul Corvinilor și mormantul lui Arsenie Boca nu au fost nici ele ocolite de teorii controversate, nedocumentate științific.

Satul-fantoma cu cabina telefonica folosita ca WC. Povestea stranie a catunulului Tomnatec din Apuseni VIDEO

16:15, 07.03.2024 - Cele mai multe case din satul Tomnatec din Hunedoara au fost parasite in ultimele decenii. Una dintre gospodariile pustii atrage insa privirile calatorilor: foștii sai locatari au transformat aici o cabina telefonica stradala, intr-un WC.


Ce parere ai despre aceasta stire?