Sărmăluţe de vită în viţă de vie şi sos de roşii
Publicat:Mod de preparare sarmalute de vita in vita de vie si sos de rosii
Carnea de vita tocata se amesteca cu orezul, cu legumele curatate, spalate si tocate marunt, cu sare si piper dupa gust.
Dupa ce s-au amestecat bine, se umplu foile de vita. Se pun sarmalutele intr-o oala, se toarna sucul de rosii, se acopera cu apa si se pun la fiert.
Cand s-au fiert pe jumatate se toarna si borsul. Incercam sarmaluta sa fie fiarta.
Serviti cu placere!
Pofta buna!
Ingredientele si cantitatile le gasesti AICI.
Citeste articolul mai departe pe rtv.net…
Sursa articol: rtv.net
Stiri pe aceeasi tema
Reteta originala de mici de la Cocosatu’ - Care este ingredientul secret
13:11, 27.04.2024 - Pentru prepararea celebrilor mititei ai nevoie de urmatoarele ingrediente: carne de vita, piper macinat, cimbru uscat, ienibahar, coriandru, chimion turcesc, anis stelat (flori uscate sub forma de stele), bicarbonat de sodiu, zeama de lamaie, ulei, usturoi.Mod de preparareDaca vreti ca micii sa va…
Cum face indragitul Barbosu’ cartofii prajiti. Secretul retetei, de asta ies crocanti si se fac mai repede: „Nu mai pot de pofta”
13:15, 26.04.2024 - Ovidiu din Bacau – sau Barbosu’, așa cum este cunoscut in mediul online – a dezvaluit cum prepara cartofi prajiți. Pentru a ieși crocanți, bucatarul recomanda ca in tigaie sa se puna foarte puțin ulei, atat cat sa acopere fin fundul vasului de bucatarie. Cum sa gatești cei mai savuroși cartofi. Ingredientele…
Cel mai bun stufat de miel. Greșeala pe care sa nu o faci cand il prepari - Secretul bucatarilor
10:55, 25.04.2024 - Trebuie sa fim atenți la modul de preparare, la cantitați și la combinațiile cu alte alimente fiindca este o carne destul de greu de digerat, fara fibre. Are cam 280-300 de kcal la 100 de grame. Chiar daca este bogata in fier și proteine ușor digerabile, carnea de miel nu este recomandata tuturor.…
Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani
09:55, 07.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…
Dieta Dianei Munteanu, in varsta de 45 de ani. La ce nu renunta vedeta, care a fost dur criticata pentru felul in care arata. „Mananc și zilnic daca am pofta”
17:46, 05.03.2024 - Diana Munteanu are 45 de ani, iar in ultimii ani a slabit foarte mult. Cei care o cunosc i-au atras atenția și au intrebat-o daca este anorexica, insa, vedeta a explicat ca se simte foarte bine in pielea ei, chiar daca este atat de slaba.Diana Munteanu explica faptul ca nu renunța la un produs pe care…
Festin culinar de 1 Martie, chiar la tine acasa! Cum prepari cel mai delicios sushi pe care l-ai mancat vreodata: rețeta, pas cu pas
11:10, 01.03.2024 - Ingredientele de care ai nevoie: - orez pentru sushi - alge nori (foi de alge speciale pentru sushi)- oțet de orez- zahar- sare- pește proaspat (ton, somon sau crab stick)- legume proaspete (castraveți, avocado, morcovi)- wasabi (opțional, in funcție de gusturi)INSTRUCTIUNI- Clatește orezul cu apa rece…
Gustul autentic al papricașului de pui, acum și la tine acasa. Rețeta tradiționala ungureasca
12:10, 05.02.2024 - Ingrediente- 1 kg de pulpe de pui, taiate in bucați potrivite- 2 cepe mari, tocate fin- 3 ardei grași, roșii și verzi, cubulețe- 3 linguri de ulei de floarea-soarelui- 3 linguri de pasta de roșii- 1 lingura de faina- 1 lingurița de boia dulce- 1/2 lingurița de boia iute- 500 ml supa de pui sau apa calda-…
Cand se pune carnea in ciorba, de fapt. Greșeala pe care multe gospodine o fac
08:00, 05.02.2024 - Acest fel de mancare se prepara rapid și necesita trei componente importante: apa sau alt lichid in care fierbem carnea și legumele, menite sa ofere un gust și o aroma aparte ciorbei noastre. Exista o problema cu care se confrunta multe gospodine, indeosebi cele care se afla la inceput: cand și cum…