Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sarbul Janko Tipsarevic rateaza finala Cupei Davis

Publicat:

Janko Tipsarevic Jucatorul sârb de tenis Janko Tipsarevic nu s-a refacut dupa o accidentare la un calcâi si nu va evolua în finala , pe care echipa sa o disputa împotriva Cehiei, detinatoarea trofeului, de vineri pâna duminica, la Belgrad, anunta AFP, citata de AGERPRES.

Tipsarevic este al doilea jucator ca valoare al Serbiei, dupa , Nr. 2 mondial. Tipsarevic, Nr. 36 mondial, va fi înlocuit de , locul 117 în clasamentul ATP, a precizat purtatoarea de cuvânt a federatiei sârbe, .

Tragerea

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șoc la nemți! Pierde turneul final din cauza unei amigdalite

17:20, 12.06.2024 - Mijlocașul Aleksandar Pavlovic, 20 de ani, rateaza Euro 2024 deoarece are probleme cu amigdalele. Jucatorul lui Bayern va fi inlocuit cu Emre Can, de la Borussia Dortmund. Responsabilii Federației Germane (DFB) au dus un adevarat razboi cu omologii de la Belgrad pentru „serviciile” lui Aleksandar Pavlovic…

Jannik Sinner e noul lider mondial! » Primul italian din istorie care atinge poziția de varf

20:36, 04.06.2024 - Campionul de la Australian Open, Jannik Sinner, 22 de ani, va deveni lunea viitoare numarul unu mondial, al 29-lea jucator din istorie care ocupa aceasta poziție și primul italian. Retragerea lui Novak Djokovic de la Roland Garros, accidentat, i-a facilitat ascensiunea. Istoria se rescrie, iși adauga…

Italianul Jannik Sinner, locul 2 mondial, si-a reluat antrenamentele, chiar inainte de Roland Garros

08:51, 19.05.2024 - Jucatorul italian de tenis Jannik Sinner a revenit la antrenamente cu doar o saptamana inainte de turneul de Grand Slam de la Roland Garros (26 mai - 9 iunie).Jannik Sinner a revenit la antrenamente cu doar o saptamana inainte de Openul Frantei (26 mai - 9 iunie).

Olena Zelenska și Dmitro Kuleba, vizita oficiala in Serbia la invitația Tamarei Vucic

23:25, 12.05.2024 - Prima doamna a Ucrainei, Olena Zelenska, a sosit duminica intr-o vizita in capitala Serbiei, Belgrad, impreuna cu ministrul ucrainean de externe Dmitro Kuleba, aceasta fiind prima data cand o delegatie ucraineana la nivel inalt viziteaza Serbia de cand Rusia a lansat campania militara impotriva Ucrainei.

Tsitsipas, neinvins pe zgura in 2024, ajunge in finala de la Barcelona

21:30, 20.04.2024 - Jucatorul de tenis grec Stefanos Tsitsipas și-a prelungit seria de victorii pe zgura la 10 meciuri. La Barcelona Open, grecul a obțint sambata, calificarea in finala turneului ATP 500. Numarul 7 mondial l-a invins cu 5-7, 6-4, 6-2, pe sarbul Dusan Lajovic.

Novak Djokovic, in sferturi la ATP Monte Carlo – Prestație sub așteptari pentru liderul mondial

18:05, 11.04.2024 - Deși s-a calificat dupa doar doua seturi in sferturile Mastersului de la Monte Carlo, duelul cu italianul Lorenzo Musetti (24 ATP) nu a fost unul ușor pentru Novak Djokovic, care a comis mai multe erori decat de obicei.

Neymar revine la Al-Hilal! Brazilianul se alatura echipei pentru finala Supercupei Arabiei Saudite

01:05, 11.04.2024 - Neymar a zburat in Araba Saudita, pentru a se alatura coechipierilor sai de la Al-Hilal. Aceștia se pregatesc sa infrunte Al-Ittihad in finala Supercupei Arabiei Saudite. Jucatorul in varsta de 32 de ani a fost fotografiat urmarind antrenamentul echipei s

Iga Swiatek rateaza Sunshine Double, eliminata de Alexandrova in optimi la Miami

09:25, 26.03.2024 - Ekaterina Alexandrova (16 WTA) a pus capat tentativei lui Iga Swiatek de a obține a doua victorie la Sunshine Double. Rusoaica a invins-o pe numarul 1 mondial cu 6-4, 6-2, luni noaptea, in optimi de finala la Miami Open. Este prima victorie din cariera a Alexandrovei in fața unui numar 1 mondial, potrivit…


Ce parere ai despre aceasta stire?