Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sarajevo: Covidul ucide mai mulți oameni decât războiul din 1992

Publicat:

Coronavirusul ucide zilnic mai mulți oameni in capitala Bosnia-Herțegovina decat razboiul bosniac(care a facut parte din destramarea Iugoslaviei) din anii 1990, cand orașul a fost bombardat timp de patru ani. In martie au fost inregistrate 18 decese pe zi, potrivit datelelor de la agenția de sanatate publica din Sarajevo. Acestea se compara cu o medie de […] The post Sarajevo: Covidul ucide mai mulți oameni decat razboiul din 1992 first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Turneul preolimpic la tenis de masa

04:05, 20.05.2024 - Ovidiu Ionescu (foto) și Eduard Ionescu au ratat calificarea la Olimpiada, in proba de simplu la tenis de masa, dupa ce s-au oprit in cea de-a treia faza a turneului preolimpic de la Sarajevo, din Bosnia-Herțegovina. Ambii au pierdut cu 4-2 in fața unor jucatori din Belgia, respectiv Serbia. Pana in…

Eduard Ionescu si Ovidiu Ionescu au ratat calificarea la JO 2024

21:26, 18.05.2024 - Ovidiu Ionescu si Eduard Ionescu au ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris dupa ce au pierdut, sambata, in faza a treia a turneului preolimpic destinat probei de simplu masculin la tenis de masa, la Sarajevo (Bosnia-Hertegovina).

Tenis de masa: Eduard Ionescu s-a calificat pe tabloul principal al turneului preolimpic de la Sarajevo

22:25, 16.05.2024 - Jucatorul roman Eduard Ionescu i s-a alaturat lui Ovidiu Ionescu pe tabloul principal al turneului preolimpic de tenis de masa destinat probei de simplu masculin, dupa doua victorii obtinute miercuri la Sarajevo (Bosnia-Hertegovina), dupa ce l-a invins, joi, pe bosniacul Benjamin Zijadic cu 4-0 (11-6,…

Avertismentul unui medic: Superbacteriile rezistente la antibiotice ar putea ucide mai multi oameni decat pandemia

17:01, 14.05.2024 - Fostul director medical al Angliei, prof. Dame Sally Davies, spune ca pandemia de Covid va parea „minora" fața de ceea ce se va intampla cu omenirea din cauza numarului tot mai mare de superbacterii rezistente la antibiotice.

Cel mai mare inamic al speciei umane. Are numai 6 mm, dar ucide anual aproape un milion de oameni

07:50, 21.04.2024 - Cel mai mare inamic al umanitații este de fapt o insecta banala, pe care o intalnim inclusiv in Romania. Țanțarul este responsabil de moartea a 830.000 de oameni anual, iar specialiștii considera ca aceasta insecta prin efectele produse a schimbat efectiv istoria umanitații.

„Razboiul hibrid” submarin amenința siguranța a un miliard de oameni, avertizeaza un comandant al NATO

11:10, 16.04.2024 - Securitatea a aproape 1 miliard de oameni din Europa și America de Nord este amenințata de incercarile Rusiei de a viza vulnerabilitațile extinse ale infrastructurii subacvatice, inclusiv parcurile eoliene, conductele și cablurile de alimentare, a avertizat un comandant NATO.

Ziua Mondiala de Lupta impotriva Tuberculozei. Boala care ucide zilnic peste 4.000 de oameni

10:30, 24.03.2024 - Tuberculoza este una din cele mai proeminente probleme de sanatate publica, la nivel mondial. In fiecare zi, global, peste 4.300 de oameni pierd lupta cu aceasta boala. Tratarea acestei maladii a devenit mult mai eficienta, in ultimele decenii, insa TB ramane o boala grava, care afecteaza mai ales persoanele…

Cat de periculoase sunt bauturile dietetice. Ucigașul tacut care ucide milioane de oameni

22:21, 05.03.2024 - Consumul a doi litri sau mai mult pe saptamana de bauturi indulcite artificial crește cu 20% riscul unei batai neregulate a inimii, numita fibrilație atriala, in comparație cu persoanele care nu beau nimic, a constatat un nou studiu citat de CNN.


Ce parere ai despre aceasta stire?