Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Săptămâna viitoare va fi semnat contractul pentru tronsonul de autostradă de la Nădășelu - Mihăiești - Zimbor

Publicat:

, , a declarat ca saptamana viitoare va fi semnat contractul pentru proiectarea si executia tronsonului de autostrada, in lungime de 31 de kilometri, dintre Nadaselu - Mihaiesti - Zimbor. La evenimentul de la Cluj este așteptat și premierul .”Saptamana…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

S-a semnat contractul. Pasajul suprateran de la ieșire din Oșorhei spre Cluj va fi construit cu fonduri europene

13:05, 22.04.2024 - Luni, 22 aprilie, s-a semnat, de catre Consiliul Județean Bihor și Agenția de Dezvoltare Regionala Nord-Vest, contractul de finanțare cu fonduri europene pentru pasajul suprateran situat la ieșirea din Oșorhei spre Cluj.

Se construiește o noua autostrada extrem de complexa in Romania: unește doua provincii istorice

18:05, 28.03.2024 - Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunța faptul ca intra in licitație inca un lot din secțiunea autostrazii A8. Aceasta autostrada va legea doua provincii istorice ale Romaniei plecand de la Targu Mureș și ajungand la Targu Neamț. ”Contractul pentru inca un lot din secțiunea montana a A8…

Drumul de legatura Centura Oradea - Autostrada A3 se deschide saptamana viitoare

17:10, 22.03.2024 - Prim-ministrul Marcel Ciolacu, presedintele PNL Nicolae Ciuca, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu și secretarul PNL Lucian Bode s-au aflat vineri la Oradea pentru a inspecta proiectul drumului de legatura dintre Centura și Autostrada A3 (Biharia).

Klaus Iohannis a semnat: S-a dat unda verde finanțarii pentru 42,3 kilometri din A3

15:46, 11.03.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea care aproba Contractul de finantare – Autostrada A3 Romania – Cofinantare aferenta Mecanismului de redresare si rezilienta – dintre Romania si Banca Europeana de Investitii, semnat la Bucuresti la 16 noiembrie 2023 si la Luxemburg la 20 noiembrie…

Grindeanu, prieten cu turcii. Un nou contract atribuit pentru Autostrada A8

11:56, 16.02.2024 - Pe traseul acestei sectiuni, de 24,4 km, urmeaza sa fie construite inclusiv 36 de poduri, pasaje si viaducte."E important de precizat ca acest contract, asa, la nivel simbolic daca vreti sa acceptati aceasta formulare, este ultimul contract finantat prin PNRR al CNAIR. Deci, cu aceasta ocazie, noi am…

Romania a semnat contractul pentru achiziția a 62 de trenuri electrice, care vor circula și prin Cluj. Grindeanu: „Sper sa nu avem intarzieri”.

12:10, 30.01.2024 - Un numar de 62 de trenuri electrice vor fi cumparate de Romania din Polonia, in baza unui contract de peste 3 miliarde de lei, semnat marți de Autoritatea pentru Reforma Feroviara. Din totalul ramelor electrice, 23 de trenuri vor circula pe traseele Cluj, Brașov și Timișoara.

Ce au putut sa pațeasca doi chiriași din Cluj, dupa ce au semnat contractul de inchiriere al apartamentului: „Tremuram de frica”

13:20, 27.01.2024 - Doi tineri din Cluj, care s-au mutat in chirie intr-un apartament cu 3 camere, au povestit ce li s-a intamplat imediat dupa ce au semnat contractul de inchiriere. Proprietarii le-au spus un amanunt foarte important abia dupa ce au platit chiria și garanția.


Ce parere ai despre aceasta stire?