Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Săptămâna viitoare, concurenţii Masterchef gătesc la Porolissum

Publicat:

Cele patru trupe de reconstituire istorica ale Asociatiei” au completat tabloul unui episod al celebrului show culinar Masterchef, difuzat pe PRO TV. Dupa ce au gatit pentru vedete sau militari, cei opt aspiranti la titlul de Masterchef, ramasi in cursa, au fost provocati de juratii , si alias “Foa” sa gateasca retete antice. Totul se va desfasura la complexul arheologic “Porolissum”. Emisiunea va fi difuzata marti, 2 decembrie, incepand cu ora 20,30. Solicitarea pentru a participa la filmari a venit din partea realizatorilor competitiei…

Citeste articolul mai departe pe magazinsalajean.ro…  

Sursa articol: magazinsalajean.ro


Stiri pe aceeasi tema

18 mai: Noaptea Muzeelor la Palatul Principilor Alba Iulia: Spectacole de reconstituire istorica, dansuri medievale, concerte și ateliere antice printre activitați. Programul evenimentelor

17:16, 10.05.2024 - 18 mai: Noaptea Muzeelor la Palatul Principilor Alba Iulia: Spectacole de reconstituire istorica, dansuri medievale, concerte și ateliere antice printre activitați. Programul evenimentelor 18 mai: Noaptea Muzeelor la Palatul Principilor Alba Iulia: Spectacole de reconstituire istorica, dansuri medievale,…

Panica in battle-ul de diseara Chefi la cuțite: concurenții gatesc legați de maini, in perechi. Mario Madalin Dumitru: ”Amuleta asta a venit ca o lovitura psihica”

17:50, 06.05.2024 - Cel de-al șaptelea battle al sezonului 13 Chefi la cuțite aduce in aceasta seara multa agitație la bancurile de lucru. Incepand cu regula neașteptata a Irinei Fodor care va impune liniște in randul competitorilor, continuand cu tema confruntarii și culmin

Chefi la cuțite, 22 aprilie 2024. Provocarea care i-a pus pe jar pe concurenți. Pentru cine gatesc in primul battle: ”Nu s-a mai pomenit” / VIDEO

21:45, 22.04.2024 - A inceput primul battle la Chefi la cuțite! Concurenții au primit o provocare uriașa din partea Irinei Fodor, care spera sa ii duca pe fiecare dintre ei in etapa urmatoare! Au ajuns aici doar cei mai buni dintre cei mai buni, astfel ca și concurența este pe masura așteptarilor! Iata pentru cine vor…

Scarlatescu, Bontea și Dumitrescu s-au mutat la Pro TV! Chefii sunt ”la cuțite” cu Antena 1 cu care au ajuns la tribunal

12:55, 16.04.2024 - Catalin Scarlatescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au semnat cu Pro TV. Este postul unde cunoscuții bucatari de televiziune au cunoscut faima la scara larga ca jurați MasterChef (2012-2014). In prezet, chefii de televiziune sunt in proces cu Antena 1, post de unde au demisionat dupa noua ani de…

Scarlatescu, Bontea și Dumitrescu revin la Pro TV! Chefii sunt ”la cuțite” cu Antena 1 cu care au ajuns la tribunal

12:50, 16.04.2024 - Catalin Scarlatescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au semnat cu Pro TV. Este postul unde cunoscuții bucatari de televiziune au cunoscut faima la scara larga ca jurați MasterChef (2012-2014). In prezet, chefii de televiziune sunt in proces cu Antena 1, post de unde au demisionat dupa noua ani de…

Provocarea celei de-a patra amulete, la Chefi la cuțite: jurații gatesc cu 13 ingrediente. Chef Richard: ”Voi face una dintre cele mai complicate rețete cu care am lucrat”

15:25, 25.03.2024 - Misiune grea, in seara aceasta, la Chefi la cuțite: cei 4 jurați se lupta pentru cea de-a patra amuleta a sezonului 13 gatind cu... 13 ingrediente. ”Azi e o lupta foarte grea. Vreau sa ma concentrez ca sa o pot caștiga”, a anunțat Chef Sautner. ”Am zis ca

VIDEO: Mircea Groza despre DecumAna, istorie și mancare

19:25, 23.03.2024 - Incepand de vineri, la Moigrad funcționeaza primul punct gastronomic local din zona. Nu, nu este restaurant, este locul unde un tur ghidat la Porolissum poate fi urmat de o masa cu bucate simple, alese, ca la țara, totul atent pregatit de Ana și familia acesteia, potrivit lui Daniel Stejeran, managerul…

REȚETE ROMANEȘTI Supa usurica de macris

17:45, 15.03.2024 - Frunzele macrisului contin fier, vitamine, si foarte mult acid oxalic, ceea ce ii confera un gust acru, astringent. Frunzele se prepara in acelasi mod ca si spanacul sau stevia, gustul caracteristic facandu-l potrivit pentru supe, borsuri, piureuri sau pentru a asorta in special preparatele de miel.…


Ce parere ai despre aceasta stire?