Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Știrile Antena Stars. Miodrag Belodedici, primele declarații după ce a rămas fără permis de conducere: "Am băut o șampanie..." / VIDEO

Publicat:

Duminica dimineața, imediat dupa meciul de adio al Generației de Aur, , unul dintre foștii mari internaționali romani a ramas fara permis de conducere, dupa ce oamenii legii l-a prins baut la volan. Ce a declarat aceasta.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Oana Moșneagu, primele declarații dupa nunta cu Vlad Gherman. Care a fost cel emoționant moment de la eveniment: „A ieșit așa cum ne-am dorit”

21:05, 05.06.2024 - Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au casatorit duminica și au avut o nunta ca-n povești. Actrița spune ca atat ea, cat și soțul ei, au avut mari emoții in ziua cea mare și s-au agitat pentru ca evenimentul sa iasa așa cum au visat.

Știrile Antena Stars. Mircea Baniciu, tatal Anei Baniciu, primele declarații dupa ce a devenit bunic. Cum il descrie pe nepoțelul sau: "E frumos..." / VIDEO

16:00, 05.06.2024 - In exclusivitate pentru Știrile Antena Stars, Mircea Baniciu, tatal Anei Baniciu, a facut primele declarații dupa ce a devenit bunic. Cum il descrie artistul pe nepoțelul sau abia venit pe lume.

Miodrag Belodedici, fara permis dupa meciul de retragere al Generației de Aur. „Am baut doua șprițuri cu baieții”

11:35, 27.05.2024 - Duminica, 26 mai, Miodrag Belodedici a fost oprit de polițiști pe strazile Capitalei, la scurt timp dupa meciul de retragere al Generației de Aur. A fost depistat la volan cu o concentrație de alcool de 0,09 mg/l alcool pur in aerul expirat și a ramas fara permis pentru 90 de zile.

Miodrag Belodedici, lasat fara permis de conducere dupa meciul de adio al Generației de Aur. A fost prins baut la volan

10:56, 27.05.2024 - Miodrag Belodedici, unul dintre foștii mari internaționali romani, a ramas fara permis de conducere, imediat dupa meciul de adio al Generației de Aur, disputat impotriva echipei Legendelor Lumii (3-2). Miodrag Belodedici (60 de ani) a ramas fara permis de conducere, dupa meciul de retragere a Generației…

Miodrag Belodedici a ramas fara permis de conducere dupa meciul de adio al Generației de Aur

20:20, 26.05.2024 - Miodrag Belodedici, unul dintre foștii mari internaționali romani, a ramas sambata seara fara permis de conducere, imediat dupa meciul de adio al Generației de Aur, disputat impotriva echipei legendelor lumii (3-2).

Știrile Antena Stars. Primele declarații ale Emiliei Ghinescu dupa zecile de apeluri primite in miez de noapte: "Au fost perioade in care..." / VIDEO

17:05, 13.05.2024 - De cateva zile bune, Emilia Ghinescu traiește in teroare! Artista primește zeci de apeluri in miez de noapte și vrea sa ceara ajutorul oamenilor legii. Interpreta de folclor a facut primele declarații despre situația cu care se confrunta in prezent.

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa moartea mamei fostului ei iubit. Alex Dobrescu i-a aruncat cenușa in Lacul Tei: „Și-a dorit...”

20:56, 10.04.2024 - Mama lui Alex Dobrescu a murit la inceputul lunii aprilie. Fostul iubit al Cristinei Cioran este convins ca femeia care i-a dat viața este intr-un loc mai bun și a vrut sa ii respecte cea mai mare dorința, aceea de a fi incinerata.

Știrile Antena Stars. Aurel Padureanu, primele declarații dupa ce a aflat ca va deveni bunic. Cum i-au dat vestea cea mare fiul și nora: „E darul lui Dumnezeu” / VIDEO

16:21, 22.03.2024 - De trei luni, fiul Corneliei Catanga și soția lui, Alina, traiesc o perioada unica, asta pentru ca vor deveni parinți pentru prima data. Cei doi și-au dorit ca familia sa se mareasca, iar de curand, au anunțat ca vor avea un copil.


Ce parere ai despre aceasta stire?