Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Salvează o inimă! La doar trei anișori, Diana duce o luptă incredibilă împotriva unui adversar nemilos - cancerul

Publicat:

In corpul unui copil de numai 3 anișori se duc, secunda de secunda, batalii nesfarșite. Nici parinții nu iși explica puterea de care da dovada fetița lor, de mai bine de un an de zile.

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rezultate promițatoare in lupta impotriva cancerului! Un vaccin a reușit sa micșoreze tumorile unor pacienți

11:45, 08.04.2024 - Un studiu preliminar arata ca aproape o treime dintre tumorile unor pacienți cu o forma de cancer avansat, care au primit un vaccin personalizat impreuna cu un medicament de imunoterapie, s-au micșorat.

Șeful NATO avertizeaza ca „o alianța solida a puterilor autoritare” lupta impotriva democrațiilor occidentale

09:40, 07.04.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat ca o "alianta a puterilor autoritare" actioneaza din ce in ce mai strans impotriva democratiilor occidentale si a avertizat ca lumea a devenit mai "imprevizibila", informeaza EFE, preluata de Agerpres.

„TAVI”, salvatorul de vieți. In ce consta pasul uriaș facut inainte in lupta impotriva bolilor de inima

18:15, 06.04.2024 - La nivel global, stenoza aortica se afla printre cele mai raspandite afecțiuni cardiovasculare, afectand in special persoanele cu varsta de peste 70 de ani. Cu toate acestea, la Iași, o metoda inovatoare denumita TAVI ofera o șansa pacienților la care intervenția pe cord deschis este contraindicata.

Drama mai puțin știuta a lui Nicolae Guța. Și-a pierdut unul dintre frați dupa lupta cu cancerul, iar altul sufera de aceeași boala: „Ce este in sufletul meu...”

11:50, 05.03.2024 - Nicolae Guța a trecut printr-o perioada dificila, dupa ce, in urma mai bine de zece ani, și-a pierdut un frate, pe Samir. Barbatul suferea de cancer, iar aceeași boala i-a creat probleme și fratelui mai mic al manelistului, Ori Linguraru. A ajuns pe un pat de spital in Turcia, dupa ce a fost operat.

Cine sunt 'Romanian Battle Group Getica', soldații romani care lupta in Ucraina

12:11, 01.03.2024 - Voluntari romani lupta in componenta armatei ucrainene impotriva Rusiei. Aceștia sunt reuniți sub numele ”Romanian Battle Group Getica” și lupta pe frontul din Ucraina. "Pe langa voluntarii care ajuta armata ucraineana in spate și civili afectați de razboi, mai sunt si romani care lupta impotriva…

Marea Britanie si Frontex semneaza un acord impotriva imigratiei clandestine

13:30, 23.02.2024 - Guvernul britanic semneaza vineri cu Frontex, agentia UE responsabila de controlul frontierelor, un acord de lupta impotriva imigratiei ilegale, transmit AFP si dpa, potrivit Agerpres. Prim-ministrul Rishi Sunak a facut din lupta impotriva imigratiei ilegale una din prioritatile sale, sperand mai…

Spinu, despre situația de la CFM: "Instituțiile de forța nu lupta eficient impotriva corupției"

09:50, 13.02.2024 - Șeful de la Calea Ferata din Moldova (CFM), Oleg Tofilat, a plecat intr-o perioada extrem de complicata pentru intreprindere, spune ministrul Infrastructurii și Dezvoltarii Regionale, Andrei Spinu. Potrivit ministrului, problemele la CFM dureaza 30 de ani. Au fost și rapoarte publice despre cit s-a…

Inițiativa PNL Sector 5: Conferințe educaționale pentru a lupta impotriva consumului de droguri in randul tinerilor

12:45, 30.01.2024 - Organizația PNL Sector 5 lanseaza o serie de conferințe educaționale destinate parinților privind provocarile legate de consumul de droguri in randul tinerilor. O prima intalnire cu tema "Parinți smart, Copii Safe: Impreuna impotriva Drogurilor" este organizata in data de 03 Februarie, la ora 12:00,…


Ce parere ai despre aceasta stire?