Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-a spânzurat la hotel!

Publicat:

A trait 74 de ani, pentru ca sa isi puna capat zilelor intr-un mod brutal! Este vorba despre un barbat din comuna Dragoslavele, .

Rauta, era cunoscut la hotelul din centrul municipiului Campulung, pentru ca se mai cazase aici si cu alte ocazii. Ultimele doua cazari au fost in luna septembrie, in 27 si 30.

Acum omul s-a cazat sambata, pe 7 octombrie. Nimeni nu se astepta ca batranelul care statea la 218 sa faca asa un gest…

Marti insa, la primele ore ale diminetii, din camera respectiva s-a simtit un miros puternic, greu de suportat. Imediat s-a anuntat la receptia…

Citeste articolul mai departe pe ziartop.ro…  

Sursa articol: ziartop.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Amna a primit un avertisment din partea medicilor! Cu ce probleme se confrunta artista: „Stari ingrozitoare...” / VIDEO

15:11, 11.06.2024 - Amna a primit un avertisment din partea medicilor! Artista s-a dus la doctor pentru a-și face cateva investigații, dar a avut parte de o veste cu totul și cu totul neașteptata. Iata cu ce probleme de sanatate se confrunta cantareața!

Angajat la un centru de fier vechi, descoperire neașteptata: a sunat imediat la 112 (FOTO)

18:06, 22.05.2024 - Angajat la un centru de fier vechi, descoperire neașteptata: a sunat imediat la 112Un proiectil perforant a fost descoperit, luni, la un centru de colectare a fierului vechi din municipiul Botosani, informeaza Inspectoratul judetean pentru Situatii de Urgenta (ISU).

Banii nu aduc fericirea! Cu ce probleme se confrunta oamenii bogați

01:40, 15.05.2024 - Contrar percepției publice, cei extrem de bogați se confrunta adesea cu aceleași probleme emoționale ca și restul oamenilor. Terapeuții care ii consiliaza pe milionari și miliardari au dezvaluit pentru CNBC ca aceștia se lupta cu sentimente de izolare, depresie și paranoia.

Dinamo, cu probleme inainte de meciul cu U Cluj » Cine lipsește și ce spune Zelkjo Kopic despre situația din vestiar: „Nu am fost mereu satisfacut”

14:30, 03.05.2024 - Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, a prefațat meciul cu U Cluj (sambata, ora 20:00), din penultima etapa din play-out-ul Superligii. Deși Dinamo se afla intr-o situație complicata, fiind pe loc retrogradabil, Zeljko Kopic are in continuare incredere in echipa lui și spera sa obțina un rezultat pozitiv…

CONCLUZIA UNUI SONDAJ Tot mai mulți studenți se confrunta cu probleme de sanatate mintala

12:50, 08.04.2024 - Un sondaj național recent realizat pe un grup de 1.670 de studenți din 22 de orașe din Romania, a evidențiat o tendința ingrijoratoare... The post CONCLUZIA UNUI SONDAJ Tot mai mulți studenți se confrunta cu probleme de sanatate mintala first appeared on Informatia Zilei .

WhatsApp nu funcționeaza și alte aplicații ale companiei Meta se confrunta cu probleme

21:45, 03.04.2024 - WhatsApp pare sa se confrunte cu o intrerupere globala, impiedicand utilizatorii sa trimita sau sa primeasca mesaje, in timp ce alte aplicații Meta, cum ar fi Facebook Messenger și Instagram, se confrunta și ele cu probleme.

Judecatorii s-au pronunțat in procesul Madalinei Apostol! Cu ce probleme se confrunta șatena, dupa ce a fost condamnata penal

23:01, 02.04.2024 - Madalina Apostol a ajuns din nou in fața magistraților. Cea au hotarat aceștia și ce a adus-o pe șatena din nou in sala de judecata. Iubita lui Nick Radoi a fost condamnata, in trecut, pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Andrei Ungureanu, decizie de ultim moment, dupa ce a anunțat ca se confrunta cu probleme de sanatate. Ce se intampla cu 'Omul cu Tourette': "Ramas bun" / VIDEO

11:20, 01.04.2024 - Andrei Ungureanu a luat o decizie de ultim moment, dupa ce a anunțat ca se confrunta cu probleme de sanatate. Iata ce se intampla cu 'Omul cu Tourette'! Anunțul a fost facut chiar pe pagina sa de TikTok.


Ce parere ai despre aceasta stire?