Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-a împușcat în cap din greșeală, în timp ce încerca să își facă un selfie

Publicat:

Un adolescent din India s-a împuscat accidental în cap în timp ce încerca sa faca o poza cu pistolul tatalui sau, informeaza site-ul cotidianului .

Un glont a atins fruntea adolescentului , în vârsta de 15 ani, în timp ce încerca sa faca un selfie cu pistolul tatalui sau.

Adolescentul a fost transportat în stare critica la un spital din provincia indiana Punjab.

"Familia a declarat ca adolescentul încerca sa îsi faca un selfie", a declarat seful politiei locale, Manoj…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Copil de 8 ani, gasit mort dupa ce s-a jucat cu pistolul tatalui sau, in Chișinau! Baiatul a gasit arma intr-un seif

21:40, 26.04.2024 - Un copil in varsta de 8 ani a fost gasit mort in casa, in Chișinau. Incidentul cutremurator a avut loc dupa ce micuțul a gasit și s-a jucat cu pistolul legal deținut de tatal sau. Arma era pastrata intr-un seif.

Greșeala fatala: O turista a murit in timp ce incerca sa-și faca un selfie alaturi de soțul ei

03:40, 24.04.2024 - O turista chineza de 31 de ani a murit in acest weekend dupa ce a cazut intr-un lac vulcanic acid din provincia indoneziana Java de Est, a relatat presa locala, potrivit DPA, conform Agerpres.

In Armenia, un fost militar a ucis-o pe sora soției sale și apoi s-a impușcat in cap

09:10, 11.04.2024 - In Armenia, un fost militar a ucis-o pe sora soției sale și apoi s-a impușcat. Crima cu sange rece, comisa intr-un loc public, a fost surprinsa de camerele video. Potrivit martorilor oculari, un barbat inarmat cu un pistol a intrat intr-un magazin și, dupa ce a acuzat-o pe sora soției sale ca i-a distrus…

Armuriera filmului „Rust”, vinovata de omor prin imprudenta, dupa ce Alec Baldwin a impușcat-o din greșeala pe Halyna Hutchins

07:40, 07.03.2024 - Armuriera de la filmul western „Rust”, pe platoul de filmare al caruia Alec Baldwin a impuscat-o mortal pe directoarea de imagine, a fost gasita miercuri vinovata de omor prin imprudenta de un tribunal american, relateaza News.ro.

GSP: Messi a lovit cu mingea o fetița, din greșeala. Reacția tatalui copilei a starnit un val de critici pe internet. „I-am cerut scuze ca l-am deranjat”

17:10, 05.03.2024 - Lionel Messi (36 de ani), jucatorul celor de la Inter Miami, a fost protagonistului unui moment delicat in ultimul etapa din Major League Soccer. Campionul mondial a lovit, neintenționat, cu mingea o fetița din peluza, dar tatal acesteia nu a fost suparat, dimpotriva, el a vazut incidentul intr-o nota…

Un moldovean a murit, dupa ce a fost impușcat la Paris: Familia tanarului de la Briceni cere ajutor pentru a-l repatria

11:45, 13.02.2024 - Un tanar de 28 de ani din Republica Moldova, care lucra ca taximetrist in Franța, Paris, a decedat, dupa ce a fost impușcat de doi barbați, care voiau sa ii fure mașina. Moldoveanul era originar din raionul Briceni. Astfel, familia acestuia solicita ajutor pentru repatrierea corpului.

Inspectoratul de Munca NU face ancheta in cazul actorului impușcat, pistolul adus de acasa: Aceasta arma a fost acceptata de regizor

07:01, 13.02.2024 - Conducerea Teatrului „Mihai Eminescu” a anunțat la Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) incidentul care a avut loc la finalul saptamanii trecute. Cu toate acestea, inspectorii ITM nu au demarat propria lor ancheta.

Un actor roman a fost impușcat pe scena la Botoșani. Pistolul nu era de recuzita

22:30, 09.02.2024 - Un actor a fost impușcat, vineri, pe scena teatrului Mihai Eminescu de la Botoșani, in timpul unei repetiții pentru piesa „Iubesc! Iubesc! Te iubesc!”. Scena facea parte din scenariu, insa pistolul nu era de recuzita. In cauza, oamenii legii au deschis dosar penal. Ce informații se știu pana la acest…


Ce parere ai despre aceasta stire?