Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-a căsătorit la 9 ani după moartea soţului! Anunţul a luat prin surprindere lumea mondenă

Publicat:

În urma cu 9 ani, l-a pierdut pe barbatul caruia i-a daruit un copil, iar acum este mai fericita ca niciodata! A anuntat ca s-a casatorit, iar mesajul ei a luat prin surprindere întreaga lume mondena.

Eniko, vaduva lui , si-a refacut viata! Bruneta a postat pe o retea de socializare o fotografie cu o rochie de mireasa. Imaginea este însotita de un mesaj prin care-si anunta prietenii virtuali ca a facut pasul cel mare si s-a recasatorit.

"În seara asta am spus DA", si-a anuntat vaduva lui prietenii virtuali.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imaginile cu Anca Țurcașiu care au luat pe toata lumea prin surprindere. „Cum aș putea sa nu fiu decat cea mai fericita in brațele lui”

14:01, 19.05.2024 - Anca Țurcașiu, in varsta de 54 de ani, și-a surprins fanii de pe contul de socializare, dupa ce a postat imagini cu cel de-al doilea barbat important din viața ei, dupa fiul acesteia, care este deja casatorit și are un copil. Artista a transmis un mesaj emoționant pe contul de socializare.Anca Țurcașiu…

Banca BBVA a luat prin surprindere piețele cu anunțul unei oferte de preluare ostila a Banco Sabadell

06:55, 10.05.2024 - Banca spaniola BBVA a surprins pietele joi, dupa ce a anuntat o oferta de preluare ostila rara a rivaluei locale Banco Sabadell, o firma de investitii descriind situatia ca fiind ”foarte ciudata”, transmite CNBC, citat de news.ro.

Doliu in lumea pompierilor de la ISU Constanta. Un salvator s-a stins din viata

15:01, 03.05.2024 - Plt.adj. Adrian Stefan Marin din cadrul Inspectoratutlui pentru Situatii de Urgenta Constanta a trecut la cele vesnice. Anuntul a fost facut de pompieriii de la ISU Constanta, pe pagina lor de Facebook. "Plt.adj. Adrian Stefan Marin, un profesionist desavarsit, gata sa intre in foc, si chiar sa se jertfeasca…

Problema cu care s-a confruntat o mondena de la noi, timp de zece ani, dupa moartea fiicei sale! "In tot acest timp am cautat vinovați in alții"

23:00, 22.04.2024 - Lenna Horvath vorbește despre problema care a macinat-o timp de zece ani. Povara pe care artista a purtat-o, dupa moartea fiicei sale. Semele pe care aceasta le-a primit, in ultima perioada, i-a schimbat total percepția despre viața.

Ford amana productia unor vehicule electrice in SUA

09:20, 08.04.2024 - In conditiile incetinirii vanzarilor de vehicule electrice (EV) pe piata din SUA, Ford a anuntat joi ca amana productia noilor camionete electrice si a unui nou SUV mare, prevazuta sa inceapa in 2026, dar a majorat gama de masini hibride, transmit AP si Reuters, informeaza AGERPRES . Compania cu sediul…

Doliu in lumea fotbalului romanesc! A murit Emeric Ienei! Implinise recent 87 de ani

14:30, 04.04.2024 - Este zi de doliu in lumea fotbalului romanesc! A murit Emeric Ienei! Anunțul trist a șocat pe toata lumea. Antrenorul care a caștigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua in anul 1986 implinise recent varsta de 87 de ani.

Oana Roman, in lacrimi pe Instagram. Anunțul facut la o luna de moartea mamei sale: „Mai greu decat am crezut”

17:01, 02.04.2024 - Oana Roman trece printr-o perioada foarte grea dupa moartea mamei sale. Fiica lui Petre Roman a dezvaluit ce obiect cu mare valoare sentimentala i-a daruit mama sa, dar și cum se descurca singura in aceasta situație dureroasa.La o luna de la moartea Mioarei Roman, Oana Roman a izbucnit in plans pe rețelele…

Vaduva lui Marius Țepeliga, sfașiata de durere, dupa moartea artistului. Ce a postat Andreea Neagoe: „Te iubesc!” / VIDEO

12:45, 22.03.2024 - Vaduva lui Marius Țepeliga este sfașiata de durere, dupa moartea artistului. Andreea Neagoe a facut o postare induioșatoare pe rețelele de socializare. Iata ce videoclip trist a postat soția regretatului cantareț de manele!


Ce parere ai despre aceasta stire?