Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-a acoperit doar cu un prosop și a început să gătească. Motivul pentru care fanii au reacționat dur și au pus-o la punct pe Gabriela Cristea: „Lipsă de decență”

Publicat:

Continue reading S-a acoperit doar cu un prosop și a inceput sa gateasca. Motivul pentru care fanii au reacționat dur și au pus-o la punct pe : „Lipsa de decența” at Info real.

Citeste articolul mai departe pe info-real.ro…  

Sursa articol: info-real.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa sezon 9, 3 aprilie 2024. Elena, dezvaluiri dureroase despre trecut. Cum a reacționat Valentin

15:20, 03.04.2024 - In emisia live de Mireasa de pe 3 aprilie 2024 Simona Gherghe i-a invitat pe Elena și pe Valentin sa meraga alaturi de ea intr-un loc retras, departe de ochii celorlalți concurenți. Motivul a fost difuzarea unui material sensibil cu fata.

Gabriela Cristea s-a lansat in afaceri. Cat costa borcanul de zacusca facuta de ea in casa

08:51, 21.03.2024 - Gabriela Cristea s-a lansat in afaceri. Cat costa borcanul de zacusca facuta de ea in casa Continue reading Gabriela Cristea s-a lansat in afaceri. Cat costa borcanul de zacusca facuta de ea in casa at Tabu.

Suporterii lui Dinamo si CSA Steaua, „saltati” de mascati! Motivul pentru care au fost dusi la audieri

12:01, 20.03.2024 - Fanii de la Dinamo si de la CSA Steaua au fost „saltati” de mascati astazi. Totul dupa scandalul uluitor de la partida „cainilor” cu UTA, partida in care fanii echipelor rivale din Bucuresti s-au batut chiar pe teren. Conform surselor AntenaSport, mascatii au batut la usile mai multor suporteri de la…

Cand se deschide Sala Polivalenta din Turda/PRul primarului din Turda pune la punct internauții care se plang ca, deși e terminata dupa 4 ani de șantier, noua sala e ținuta inchisa

12:11, 18.03.2024 - Continue reading Cand se deschide Sala Polivalenta din Turda/PRul primarului din Turda pune la punct internauții care se plang ca, deși e terminata dupa 4 ani de șantier, noua sala e ținuta inchisa at Info real.

Chuck Norris a implinit 84 de ani și spune ca se simte „ca la 48”. Un prilej pentru fanii sai sa continue seria celebrelor bancuri VIDEO

17:36, 13.03.2024 - Chuck Norris a sarbatorit, duminica, 10 martie, implinirea a 84 de ani, insa cunoscutul actor de filme de acțiune spune ca este intr-o forma excelenta și se antreneaza fara probleme la sacul de box.

Motivul pentru care rușii par de neoprit in estul Ucrainei: fortificațiile rudimentare și lipsa muniției

19:20, 03.03.2024 - Forțele ruse continua sa obțina caștiguri mici, dar rapide in afara orașului Avdiivka din estul ucrainean, caștiguri atribuite in parte scaderii muniției ucrainene și scaderii ajutorului occidental.

Cum a reacționat Andra dupa ce a fost criticata de fani ca o ajunge pe Gabriela Cristea la kilograme

08:30, 12.02.2024 - Cum a reacționat Andra dupa ce a fost criticata de fani ca o ajunge pe Gabriela Cristea la kilograme Continue reading Cum a reacționat Andra dupa ce a fost criticata de fani ca o ajunge pe Gabriela Cristea la kilograme at Tabu.

Vulpița, vedeta Romaniei, a plecat din țara! Motivul pentru care Veronica Stegaru a parasit meleagurile natale

08:55, 02.02.2024 - Vulpița, vedeta Romaniei, a plecat din țara! Motivul pentru care Veronica Stegaru a parasit meleagurile nataleVeronica Stegaru a plecat din Romania, iar aceasta veste i-a surprins pe toți fanii ei. Vulpița le-a dat vestea tuturor in urma cu puțin timp. Iata de ce a parasit Romania și de ce nu mai…


Ce parere ai despre aceasta stire?