Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rusia afirmă că SUA au lansat bombe cu fosfor în Siria

Publicat:

Armata rusa sustine ca doua avioane americane F-15 au lansat sambata bombe cu fosfor in provincia siriana Deir al-Zor, transmit agentiile TASS si RIA.    Loviturile au tintit satul Hadjin,...

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia a lansat o ofensiva terestra in nord-estul Ucrainei. Armata ucraineana: primele atacuri au fost respinse, luptele continua

15:21, 10.05.2024 - Rusia a lansat vineri o ofensiva terestra in regiunea Harkov (nord-est) si a incercat „sa strapunga liniile de aparare” ucrainene, a anuntat Ministerul Apararii ucrainean, afirmand ca luptele continua in acest sector, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

Africa ”vinde” Occidentul și ”cumpara” la pachet Rusia și China! (I)

14:35, 06.05.2024 - SUA se confrunta cu vanturi schimbatoare in Orientul Mijlociu și Africa. Armata americana iși transfera operațiunile de atac aerian din Irak, Yemen și din Emiratele Arabe Unite catre Qatar. Aceasta inseamna mutarea avioanelor, avioanelor și a dronelor de supraveghere din baza aeriana Al Dhafra din Abu…

Rusia forțeaza nota chiar de Paște și anunța cucerirea unei noi localitati in estul Ucrainei

14:30, 05.05.2024 - Armata rusa a afirmat, duminica, ca a cucerit o noua localitate in estul Ucrainei, Oceretino, nou semn al presiunii fortelor Moscovei asupra armatei ucrainene, relateaza France Presse si Reuters.

Volodimir Zelenski: Rusia a lansat 3.000 de bombe aeriene ghidate asupra Ucrainei in luna martie

13:45, 03.04.2024 - Numai in luna martie, Rusia a lansat asupra Ucrainei peste 3.000 de bombe aeriene ghidate, 600 de drone si 400 de rachete, a declarat miercuri presedintele Volodimir Zelenski, potrivit Reuters, citata de Agerpres.

Rusia susține ca armata ucraineana a bombardat centrala nucleara Zaporojie

10:40, 14.03.2024 - Conducerea centralei nucleare din Zaporojie, care este controlata de Rusia, a declarat joi ca o instalatie de infrastructura critica de la centrala a fost bombardata de armata ucraineana, relateaza Reuters.

FOTO-VIDEO Kievul afirma ca Rusia a lansat peste 8.000 de rachete si 4.630 de drone

10:10, 23.02.2024 - Rusia a lansat peste 8.000 de rachete si 4.630 de drone asupra unor tinte din Ucraina de la invazia sa de acum doi ani, a declarat joi purtatorul de cuvant al fortelor aeriene ucrainene, Iurii Ihnat, citat de Reuters, informeaza News.ro. Apararea aeriana ucraineana a doborat 3.605 dintre drone, a…

Un ucrainean in varsta marturisește cu lacrimi in ochi de ce s-a inrolat in armata: fiul sau a murit pe front. „Am plecat la razboi”

10:15, 20.02.2024 - Marturia unui soldat ucrainean in varsta a starnit un val de emoție pe rețelele sociale. Barbatul a declarat, cu lacrimi in ochi, ca a plecat pe front dupa ce fiul sau a fost ucis in razboiul declanșat de Rusia in Ucraina.


Ce parere ai despre aceasta stire?