Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ruinele ar putea schimba în bine centrul Timișoarei

Publicat:

Proiectul de reabilitare a centrului istoric al orașului de pe Bega nu inseamna doar un șantier plin de praf și transformarea mai multor strazi in zone pietonale, inlocuirea țevilor și pavaj nou. Autoritațile au planuri mai ambițioase, care vizeaza punerea in valoare a patrimoniului arhitectural al uneia dintre cele mai reprezentative zone istorice protejate ale Timișoarei: cartierul Cetate. O consecința directa ar trebui sa fie creșterea atractivitații orașului și, implicit, a numarului de turiști. In acest context, descoperirile arheologice asigura suportul material, din punct de vedere istoric…

Citeste articolul mai departe pe renasterea.ro…  

Sursa articol: renasterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un proiect de anvergura din Bacau s-a impotmolit in mocirla birocrației și a fostei albii a Bistriței FOTO

15:31, 24.04.2024 - Pe 12 mai 2024, bacauanii ar fi trebuit sa circule pe jos sau cu bicicleta pe traseul Parcul Cancicov - Stadionul Municipal-Bazin de Inot- Universitatea ”Vasile Alecsandri”, proiect de anvergura denumit de catre autoritațile locale „Traseul Tineretului și Sportului”.

Maia Sandu: "Autoritațile centrale realizeaza proiecte importante in Gagauzia"

18:51, 10.04.2024 - Autoritațile centrale din Republica Moldova investesc fonduri in localitațile din Gagauzia și implementeaza proiecte importante pentru locuitorii din autonomie. Despre acest lucru a declarat președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, in cadrul unei intilniri la Universitatea de Stat din Comrat cu…

Incendii uriașe de vegetație in Iași. Militarii au apelat la voluntari pentru a face fața situației

10:15, 05.04.2024 - Flacarile s-au extins rapid pe mai bine de 10 hectare. Cei care au pus focul pentru a curața terenul au fugit in momentul in care și-au dat seama ca situația a scapat de sub control.Autoritațile au fost alertate imediat de localnici dupa ce flacarile au inceput sa se vada de la departare.Specialiștii…

Turneul final al Campionatului Național Universitar la fotbal, cu Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, in 16-19 mai, la Drambar și Vințu de Jos

13:01, 20.03.2024 - Turneul final al Campionatului Național Universitar la fotbal, cu Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, in 16-19 mai, la Drambar și Vințu de Jos Turneul final al Campionatului Național Universitar la fotbal, cu Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia in calitate de gazda se va desfașura in…

Istoric clujean, reclamat de vecini pentru ca are prea multe… CARȚI!

15:05, 25.02.2024 - Un istoric și cercetator clujean a fost reclamat de vecini la asociația de proprietare pentru ca are prea multe carți, fiind, in opinia reclamanților, un pericol pentru tot bloclul. Mai exact, istoricul și cercetatorul, Daniel Iancu, a fost reclamat de vecinii sai din centrul orașului pentru ca are…

Programe de master 2024-2025 la universitatea din Alba Iulia și alte instituții de invațamant superior din țara. LISTA

11:36, 07.02.2024 - Programe de master 2024-2025 la universitatea din Alba Iulia și alte instituții de invațamant superior din țara. LISTA Programele de master 2024-2025, la universitatea din Alba Iulia și la alte instituții de invațamant superior din țara sunt puse in dezbatere publica de catre Ministerul Educației. La…

Succes rasunator pentru Muzeul Național de Arta din Timișoara

14:50, 03.02.2024 - La finalul expoziției Constantin Brancuși și dupa un an cu mari succese, Universitatea de Vest din Timișoara dorește sa sublinieze rolul important pe care l-a jucat in ecuația reușitei Filip Petcu, directorul Muzeului Național de Arta al Timișoarei și cadru didactic la Facultatea de Arte și Design din…

O noua abilitare in domeniul Ingineria Mediului, la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacau

12:36, 01.02.2024 - Scoala de Studii Doctorale a Universitatii „Vasile Alecsandri” din Bacau a gazduit marti, 30 ianuarie 2024, sustinerea publica a tezei de abilitare a doamnei conf. univ. dr. ing. Mirela PANAINTE-LEHADUS, decanul Facultatii de Inginerie. Teza prezentata de candidata, intitulata „Procedee si tehnici moderne…


Ce parere ai despre aceasta stire?