Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rona Hartner s-a sărutat cu Ștefan Bănică. Reacția artistului, povestită de actriță

Publicat:

s-a sarutat cu Ștefan Banica. Actrița a vorbit despre scena in care ea și artistul au auvt parte de un moment ... romantic. Cand a avut loc aceasta scena și, mai ales, cum a reacționat actorul dupa care fetele suspinau la acea vreme, potrivit spuselor .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Solistul vocal de la Carla's Dreams, acuzat ca ar fi urcat pe scena drogat. Reacția artistului

00:11, 20.05.2024 - Vocalistul și liderul trupei Carla's Dreams a manifestat un comportament bizar, in timpul unui concert pe care l-a susținut recent, la Craiova. Un fan a filmat momentul indeaproape și a presupus ca artistul ar fi fost „spart de drogat”.

Ileana Sararoiu și Ștefan Banica, doi titani ai divertismentului romanesc, puși in scena Te cunosc de undeva! de Connect-R si SHIFT „Ce mai conteaza, Relule, o rochie in plus?”

15:05, 19.04.2024 - Cea de-a zecea gala Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20:00, la Antena 1, ii aduce pe scena show-ului Te cunosc de undeva!  pe Ileana Sararoiu și Ștefan Banica, doi titani ai divertismentului romanesc, interpretați de Connect-R si SHIF

Ileana Sararoiu și Ștefan Banica, doi titani ai divertismentului romanesc,puși in scena Te cunosc de undeva! de Connect-R si SHIFT

10:25, 19.04.2024 - ,,Ce mai conteaza, Relule, o rochie in plus?”, a fost reacția lui SHIFT, in momentul in care a aflat ca o va impersona pe nimeni alta decat pe Ileana Sararoiu, celebra solista de muzica populara romaneasca.

Cu cine au decis magistrații sa ramana fiica Ronei Hartner. Procesul abia acum s-a incheiat

16:30, 01.04.2024 - Rona Hartner s-a stins din viața la varsta de 50 de ani. Artista a fost rapusa de o boala grea. Fiica acesteia sufera enorm. Sora Ronei și tatal Ritei s-au luptat pana acum pentru custodia tinerei.

Lovitura dura pentru fostul soț al Ronei Hartner. Ce a decis instanța in cazul custodiei fiicei sale

10:06, 31.03.2024 - Dupa luni de zile de proces, mama Ronei Hartner a primit custodia nepoatei sale. Rita locuiește acum in Franța, alaturi de rudele din partea mamaei sale, acolo unde a decis sa iși continue studiile.Pana la aceasta decizie, insa, fata a trecut printr-un adevarat calvar, dupa ce propriul tata a amenințat-o…

Care este motivul pentru care Rita Sumayla, fiica Ronei Hartner, nu merge la mormantul mamei sale. Ce se intampla cu tanara

16:35, 22.03.2024 - Rinda Hartner, sora regretatei Rona Hartner, a vorbit despre adevaratul motiv pentru care Rita Sumayla nu merge la mormantul mamei sale. Artista s-a stins din viața in urma cu patru luni din cauza unei boli cumplite, iar in urma a lasat o fiica indurerata.


Ce parere ai despre aceasta stire?