Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Românul desfigurat cu acid de fosta logodnică s-a căsătorit cu asistenta care are grijă de el

Publicat:

Un roman desfigurat cu acid, in 2016, de catre fosta iubita, s-a casatorit cu femeia care are grija de el. Chiar daca, din cauza arsurilor, nu si-a vazut niciodata aleasa, asta nu l-a impiedicat sa o ceara de sotie.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

OAMENI din BN: Elisabeta Gherghe, fosta asistenta medicala, starnește admirație și la 83 de ani

17:35, 16.05.2024 - Pe doamna Elisabeta Gherghe (83 de ani) am intalnit-o in parc, așteptandu-și prietena cu care voia sa faca o plimbare pe jos, cucerita de vremea frumoasa de afara… Elisabeta Gherghe are doi copii: un baiat in America și o fata stabilita in Cluj.  „Cat erau nepoatele mici și soțul meu traia, mergeam…

Constantin, romanul care și-a ucis fosta partenera, in Germania, catre psihiatrul sau: „Nu ințeleg de ce am facut-o. Am iubit-o”

15:25, 12.04.2024 - Constantin F. (41 de ani) și-a macelarit fosta partenera, Anka U. (39 de ani), cu 22 de lovituri de cuțit. Crima a șocat comunitatea din Bodenwerder, landul german Saxonia Inferioara. Romanul trebuie sa raspunda pentru acest act sangeros in fața tribunalului regional Hildesheim, scrie Bild, care prezinta…

Romanul dintr-un sat pustiu, complet rupt de lume. „Am ramas sa am grija de biserica și de școala“ VIDEO

23:15, 18.03.2024 - Satul Almașel din Hunedoara a ramas aproape pustiu și izolat in Munții Metaliferi din cauza drumurilor rele. Aici a ramas Iosif, un localnic de 85 de ani, care are grija de zestrea așezarii: fosta școala și biserica satului.

O fosta concurenta de la Mireasa s-a casatorit. Primele imagini cu tanara și iubitul ei, dupa ce au spus „Da” / FOTO

16:40, 10.03.2024 - A intrat in casa Mireasa cu gandul de a se casatori, dar tot in afara competiției avea sa il cunoasca pe barbatul ce i-a devenit, de curand, soț. O fosta concurenta a emisiunii matrimoniale și iubitul ei au spus cel mai hotarat „Da” din viața lor.


Ce parere ai despre aceasta stire?