Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Românul care dansează pe tocuri vrea să rămână înscărcinat. Emil Rengle i-a spus "DA" iubitului Alejandro

Publicat:
Românul care dansează pe tocuri vrea să rămână înscărcinat. Emil Rengle i-a spus

Aflați in vacanța, dansatorul Rengle, in varsta de 33 de ani, și iubitul sau, , s-au logodit. Artistul a publicat și un videoclip in care și-au aratat inelele.Cei doi nu au doar nunta in plan, ci și un copil. Controversatul dansator pe tocuri i-a surprins pe toți: nu vrea sa adopte un bebeluș, ci sa ramana insarcinat. Crede ca acest lucru este posibil, avand in vedere ca medicina a evoluat, spune el. 

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol si foto: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Emil Rengle s-a logodit. Cine este iubitul lui spaniol

09:50, 09.04.2024 - Emil Rengle s-a logodit. Cine este iubitul lui spaniol Emil Rengle și Alejandro Fernandez traiesc o frumoasa poveste de dragoste deja de mai mult timp. Cei doi se ințeleg de minune și sunt pregatiți sa iși oficializeze relația. Celebrul dansator roman a anunțat in urma cu cateva zile, pe Instagram,…

Emil Rengle și iubitul sau, Alejandro, s-au logodit. Cum au dat vestea fanilor: ”Impreuna vom crea...” / VIDEO

22:00, 04.04.2024 - Veste mare in showbizul romanesc! Emil Rengle și iubitul lui, Alejandro Fernandez s-au logodit. Cei doi se iubesc de cateva luni și sunt cei mai fericiți, motiv pentru care au decis sa-și petreaca intreaga viața unul alaturi de celalalt. Cum au anunțat marele eveniment din viața lor pe rețelele de socializare.

iUmor. Cum a reacționat Cosmin Natanticu, dupa ce Emil Rengle i-a spus ca vrea sa ramana insarcinat cu iubitul lui: ”Femeia este mai...” / VIDEO

23:45, 31.03.2024 - Emil Rengle a șocat Romania, dupa ce a declarat ca vrea sa ramana insarcinat cu iubitul sau. Dansatorul i-a atras atenția și lui Cosmin Natanticu, care acum i-a dat un sfat, dupa ce el insuși a experimentat durerile nașterii la Power Couple. Iata cum a reacționat!

Romanul din Spania, care și-a ucis vecinul, a fost arestat. Barbatul omorat era cumnatul sau

10:26, 20.02.2024 - Romanul din Spania, care și-a ucis vecinul in urma unui scandal, a fost arestat de polițiști. Barbatul pe care acesta l-a omorat era propriul sau cumnat. Cei doi s-au certat inainte de tragedie, iar romanul nu și-a mai stapanit gesturile.

Acces Direct. Unchiul lui Florin, romanul gasit fara suflare in Franța, adevarul despre problemele de sanatate. De ce nu crede ca barbatul a murit in urma unui infarct / VIDEO

19:10, 15.02.2024 - Florin a plecat la munca in Franța, dar a fost gasit fara suflare in vestiar, la cateva ore dupa ce intrase la munca. Familia crede ca barbatul ar fi murit in condiții suspecte. Inițial, rudelor li s-a spus ca ar fi facut infarct și ca atunci s-ar fi lovit de un obiect dur.

Roman prins cu doi copii ascunși in doua genți sport la frontiera dintre Franța și Anglia. Cat primea pentru serviciile de „curierat”

12:50, 02.02.2024 - La data de 26 ianuarie 2024, un barbat cu cetațenie romana a fost arestat in Dieppe (Seine-Maritime), cand intenționa sa se imbarce pe un feribot avand in portbagajul mașinii sale doi adolescenți din Vietnam. "Gențile erau foarte mici. Aveau 80 cm pe 40 cm pe 50 cm", a spus președintele tribunalului…


Ce parere ai despre aceasta stire?