Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

România lovită de un nou val de ninsori. Temperaturile scad, iar în multe zone va fi ger

Publicat:
România lovită de un nou val de ninsori. Temperaturile scad, iar în multe zone va fi ger

Romania lovita de un nou val de ninsori. Temperaturile scad, iar in multe zone va fi ger Romania lovita de un nou val de ninsori. Temperaturile scad, iar in multe zone va fi ger Primavara se lasa așteptata, conform specialiștilor de la Administrația Naționala de Meteorologie. Se anunța ploi, vant, vreme extrem de rece pentru aceasta perioada, ger și ninsori la altitudini mai mari de 1.500 de metri. Specialiștii de la Administrația […] Romania lovita de un nou val de ninsori. Temperaturile scad, iar in multe zone va fi ger

Citeste articolul mai departe pe ziarulunirea.ro…  

Sursa articol si foto: ziarulunirea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Frig și ploi pana la sfarșitul lunii aprilie 2024. Cand se intoarce primavara in Romania?

10:35, 19.04.2024 - Temperaturile medii vor fi normale pentru aceasta perioada in partea a doua a primaverii. Anunțul a fost facut de Administrația Naționala de Meteorologie. Cantitațile de precipitații vor fi excedentare la nivelul intregii țari la finalul lunii aprilie.

Șefa ANM da alerta! Vremea se schimba radical, temperaturile scad cu 15 grade in Romania

23:15, 16.04.2024 - Dupa cateva zile cu temperaturi de vara in mai multe regiuni ale țarii, ne vom confrunta cu un nou episod de iarna, chiar la mijlocul lunii aprilie. Specialiștii de la Administrația Naționala de Meteorologie au anunțat ca vremea se schimba radical, temperaturile scad cu 15 grade in Romania. Elena Mateescu,…

Anunț ANM de ultima ora! Avertizare de ninsori și viscol in Romania. Lista zonelor afectate de ciclonul polar

10:50, 19.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare de ninsori și viscol in Romania. Iata lista zonelor afectate de ciclonul polar!

Vremea se schimba radical: revin ninsorile peste Romania, in multe zone va fi ger

12:20, 18.03.2024 - Specialiștii de la Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) anunța o schimbare brusca a vremii. Temperaturile vor fi in scadere in toata țara, iar in Moldova și Transilvania vom avea ninsori consistente. De asemenea, in restul țarii vom avea ploi și o vreme geroasa. Incepand de luni, temperaturile…

Anunț ANM de ultima ora! Ninsori și viscol in luna martie. Cum va fi vremea dupa temperaturile neobișnuite

12:05, 25.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii susțin ca exista posibilitatea de a avea ninosori și viscol in luna martie. Iata cum va fi vremea in Romania dupa temperaturile neobișnuite.

Avertisment ANM! Furtuna Karlotta, care a facut ravagii in Europa, se indreapta spre Romania. Ce zone vor fi afectate de ploi si ninsori

20:35, 12.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de luni, 12 februarie 2024, o avertizare meteo. Furtuna Karlotta, care a facut ravagii in Europa, se indreapta spre Romania. Iata ce zone vor fi afectate de ploi si ninsori!

Anunț ANM! Un nou val de ninsori va lovi Romania. Temperaturile vor scadea drastic

08:40, 09.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de vineri, 9 februarie 2024, o avertizare de val de ninsori in Romania. Temperaturile vor scadea drastic. Iata ce avertizare au transmis meteorologii!

Anunț ANM! Vremea se incalzește in Romania. Termometrele vor inregistra temperaturi de primavara

10:01, 29.01.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important! Vremea se incalzește in Romania. Temperaturile vor inregistra temperaturi de primavara. Condițiile meteo la care trebuie sa ne așteptam in perioada urmatoare.


Ce parere ai despre aceasta stire?