Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Revine Meghan Markle pe platourile de filmare? „O vor înapoi și sunt pregătiți să plătească oricât e nevoie”

Publicat:

Meghan Markle ar putea reveni pe micile ecrane, dupa ce i s-ar fi oferit un „rol de vis”. Ducesa de Sussex ar urma sa se intoarca intr-o producție derivata a serialului „Suits/Costume”.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Seria In spatele Camerei 609, episodul 15, sezonul 2. Emanuel Cirstea, interviu exclusiv pe platourile de filmare

23:05, 26.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Legatura neștiuta dintre Liviu Varciu și Andreea Perju. Cei doi sunt colegi pe platourile de filmare in prezent

15:46, 26.04.2024 - Liviu Varciu și Andreea Perju sunt colegi de platou, insa intre ei exista o legatura neștiuta. Se pare ca actrița il cunoaște pe artist de foarte mulți ani, chiar din „frageda sa adolescența”.

Filmul cu vedete de la Hollywood care se face acum in Romania. Actrita principala s-ar fi indragostit pe platourile de filmare, cum a fost fotografiata

08:51, 09.02.2024 - Filmul cu vedete de la Hollywood care se face acum in Romania a atras atenția presei mondene, dupa apariția in spațiul  public a unor imagini surprinse in pauzele de filmari. Se pare ca una dintre actrițe, o blonda superba, celebra, s-a indragostit pe platouri. Cum a fost fotografiata. Filmul care se…


Ce parere ai despre aceasta stire?