Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reuters: Cele mai uluitoare imagini ale anului 2013. GALERIE FOTO

Publicat:

Agenția de știri Reuters a dezvaluit cele mai bune fotografii ale acestui an.

Iata cateva din ele:

Marea Britanie: Prințul William și soția sa Catherine, Ducesa de Cambridge, apar intaia oara in publoc cu cu fiul lor, George:

 

Noul an serbat in Bali:

 

Ciocniri in Myanmar: Un barbat sta in fața unei moschei:

 

O femeie striga dupa ajutor dupa atentatul din mall-ul din Nairobi, Kenya:

 

Atentatul de la Nairobi: Un copil reușește sa scape de oamenii inarmați:

 

Incendiu in California:

 

Metroul din

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

Protest pro-palestinian in campusurile din SUA. Aproape 200 de persoane au fost arestate

10:35, 28.04.2024 - Aproape 200 de manifestanți pro-palestinieni au fost arestați sambata in trei campusuri din SUA, in timp ce poliția evacua taberele lor, in cel mai recent episod al unei mișcari studențești care se raspandește in Statele Unite, conform AFP. Aceasta mișcare a inceput acum zece zile la Universitatea Columbia…

BREAKING NEWS: Un cutremur de magnitudine 4,8 a zguduit coasta estica a Statelor Unite, inclusiv New York

18:55, 05.04.2024 - Un cutremur cu magnitudinea de 4,8 a lovit nord-estul Statelor Unite vineri dimineața, resimțindu-se puternic in zona metropolitana a orașului New York și pe intregul litoral de est, de la Maryland pana in Maine, conform US Geological Survey (USGS). Epicentrul a fost identificat in apropiere de Lebanon,…

A murit Joe Lieberman, fost senator american, colistier a lui Al Gore

05:35, 28.03.2024 - Fostul senator american Joe Lieberman, colistier pe tichetul democrat, in 2000, pentru functia de vicepresedinte alaturi de Al Gore, a murit miercuri la varsta de 82 de ani, a anuntat familia sa, noteaza AFP, citat de  AGRPRES. El a decedat la New York in cursul dupa-amiezii "in urma unor complicatii…

Un barbat a fost impușcat in cap la metroul din New York, dupa ce a atacat un alt calator și a scos un pistol

14:10, 15.03.2024 - Un barbat in varsta de 36 de ani a fost ucis prin impuscare pe o linie de metrou, la New York, in cartierul Brooklyn, in urma unei incaierari la bordul unei rame, relateaza site-ul Eyewitness News, o filiala a postului ABC News.

Atac la metroul din New York: un mort și cinci raniți grav!

09:25, 13.02.2024 - Un barbat inarmat a deschis focul intr-un tren de metrou si pe peronul unei statii din Bronx. A ucis o persoana si a ranit alti 5 oameni. Focurile de arma au izbucnit intr-un tren care circula spre nord, in timp ce doua grupuri de adolescenti se certau, au declarat autoritatile. Victimele, varste intre…

Impușcaturi in metroul din New York: un mort și cinci raniți grav | Atacatorul a fugit: "Ești cautat de cei mai buni detectivi din lume"

08:46, 13.02.2024 - Poliția din New York a anunțat ca este in cautarea unui barbat inarmat care a deschis focul luni intr-un tren de metrou și pe peronul unei stații din Bronx, omorand un om și ranind alte cinci persoane.

Un mort și 5 raniți dupa ce un individ a deschis focul la metroul din New York

08:15, 13.02.2024 - Poliția din New York a anunțat ca este in cautarea unui barbat inarmat care a deschis focul luni intr-un tren de metrou și pe peronul unei stații din Bronx, omorand un om și ranind alte cinci persoane, potrivit Reuters.

Impușcaturi la metroul din New York. Un mort și cinci raniți dupa o incaierare izbucnita intr-un tren

07:30, 13.02.2024 - Politiștii din New York cauta un barbat inarmat care a inceput sa traga cu o arma intr-un tren de metrou si pe peronul unei statii din Bronx, omorand un om si ranind alte cinci persoane, transmite Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?