Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețete tradiționale de Paște: Stufat de miel

Publicat:

Stufatul de miel este și el un preparat pe care mulți și-l doresc pe masa de Paște. Va oferim o rețeta ușor de prepaprat cu rezultat garantat.

Ingrediente: 1 kg cotlete de miel cu os, 10 legaturi de ceapa si 10 de usturoi verde, o cana mare de bors, o lingura de pasta de tomate, cinci linguri de ulei, sare, putin piper, rozmarin.

Mod de preparare: carnea de miel se spala si se pune la prajit, cateva minute, la foc inabusit, apoi se adauga ceapa si usturoiul taiate in bucatele de cel mult 3 cm lungime, se amesteca si se mai lasa 5 minute.

Se…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dan Ivan: Putem conserva valorile tradiționale, in timp ce modernizam traiul de zi cu zi al maramureșenilor

17:40, 08.05.2024 - Dan Ivan: Putem conserva valorile tradiționale, in timp ce modernizam traiul de zi cu zi al maramureșenilor Maramureșul este cunoscut ca pastratorul de tradiții si obiceiuri stravechi, iar aceasta emblema pune județul nostru in topul destinațiilor preferate de romani, dar si de straini. A doua zi de…

Masa de Paște 2024. Rețete simple, preparate tradiționale și variante pentru cele mai delicioase feluri de mancare, de sarbatori

08:30, 04.05.2024 - Masa de Paște 2024. Rețete simple, preparate tradiționale și variante pentru cele mai delicioase feluri de mancare, de sarbatori Masa de Paște 2024. In Sambata Mare, in majoritatea gospodariilor se gatește pentru masa de sarbatori. De la preparate tradiționale, la variante moderne de meniu, acestea…

Retete traditionale de Paste: Pasca, nelipsita de pe mesele romanilor

19:45, 27.04.2024 - Ne apropiem cu pasi repezi de sarbatorile Pascale, iar asa cum se obisnuieste in casele credinciosilor, bucatele traditionale, ce sunt uzual gatite de priceputele gospodine nu pot lipsi. Alaturi de cozonac si oua incondeiate, se afla pasca, un dulce mult indragit de romani. Reteta traditionala de pasca…

Orez cu fructe de mare

00:05, 19.04.2024 - Ingrediente pentru doua portii: 200 g fructe de mare (congelate)125 g orez300 ml apa1 ceapa1/2 ardei gras roșu50 g unt2 caței de usturoiSare, piper, curryZeama de lamaie  Mod de preparare: Intr-o tigaie, punem jumatate din cantitatea de unt, adaugam orezul și il gatim 2-3 minute. Adaugam ceapa și ardeiul…

Zacusca de fasole verde, cea mai sanatoasa rețeta de post

09:46, 08.04.2024 - La rețeta se poate folosi fasole verde sau galbena. Ambele soiuri sunt la fel de delicioase și pot fi gatite in mai multe feluri, precum ciorba, ghiveci, supa sau mancare de fasole cu roșii și usturoi. De asemenea, se poate face și un mix intre cele doua cand le puneți la borcan. Din circa trei kilograme…

Rețete de POST: 30 de BUCATE populare pentru post

09:55, 29.03.2024 - Mancare de gutui Ingrediente  2 gutui 1 lingura de faina 5-6 linguri de zahar (daca gutuile sunt mai acrisoare, atunci puteti pune mai mult zahar ) 80 ml ulei Mod de preparare  Se spala gutuile, dupa care se taie felii, nici prea groase nici prea subtiri. Incingem uleiul, peste care vom pune feliile…

Rețete cu legume de primavara

14:11, 18.03.2024 - Primavara este poate cea mai buna perioada pentru a ne bucura din plin de legume proaspete. Consumul de fructe și legume de sezon este minunat și benefic pentru sanatate, dar și pentru buget. Inspira-te, așadar, din unele dintre cele mai delicioase rețete cu legume de primavara.De ce este bine sa prepari…

Rețete quiche de primavara – cele mai bune rețete de tarte din legume

09:05, 15.03.2024 - Tarta facuta din legume și aluat, care este cunoscuta sub denumirea de quiche, este unul dintre cele mai indragite preparate culinare. Este ideal pentru consum in orice moment al zilei și poate fi realizat din orice tip de legume preferi. Mai jos iți recomandam cele mai gustoase rețete de quiche. Idei…


Ce parere ai despre aceasta stire?