Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REŢETE PAŞTE 2018: Cum să pregăteşti cea mai fragedă friptură de miel la cuptor

Publicat:

RETETE PASTE 2018. Carnea de miel este unul dintre alimentele preferate ale romanilor in perioada Pastelui. FRIPTURA DE MIEL, ingrediente: 1 pulpa de miel (de preferat pulpa din spate) 2 kg cartofi noi 6-7 catei mari usturoi 1 pahar mare vin alb 1 cana de apa 50 ml ulei de masline sau floarea soarelui 2-3 crengute rozmarin 2-3 crengute maghiran proaspat sare piper. FRIPTURA DE MIEL, mod de preparare:  Spalam pulpa foarte bine si o stergem cu un servet de bucatarie. Curatam usturoiul si-l taiem in bastonase sau feliute. Cu ajutorul unui cutit ascutit, intepam adanc pulpa din loc in loc, pe ambele…

Citeste articolul mai departe pe jurnalmm.ro…  

Sursa articol: jurnalmm.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ingredientul secret pentru o friptura de miel frageda și gustoasa/Se gasește in mai toate bucatariile

11:25, 30.04.2024 - Paștele se apropie tot mai mult, iar pregatirile au inceput deja, pentru mulți dintre romani, cel puțin la nivel de aprovizionare pentru masa de Sarbatori. De la sarmale, la cozonaci și pasca, mai toata lumea vrea sa aiba pe masa de Paște preparate gustoase și cat mai variate. Multe gospodine se gandesc…

Bucura-te de traditia Pastelui cu cele mai delicioase retete de cozonaci!

13:46, 28.04.2024 - Descopera secretele prepararii cozonacilor savurosi pentru Sarbatorile Pascale In aceasta perioada plina de traditie si bucurie, nimic nu se compara cu aroma imbietoare a cozonacilor proaspat scosi din cuptor. Pentru a aduce in casele tale magia dulciurilor pascale, iti prezentam cateva retete clasice…

Ce sa pui in mijlocul cartofilor, inainte de a-i baga la cuptor. Ingredientul delicios care schimba tot gustul

15:45, 07.04.2024 - Exista multe rețete, unele mai bune ca altele, cu ajutorul carora poți face un preparat delicios din cartofii bagați la cuptor. Dar, conform unor experți, conteaza sa știi ce sa pui in mijlocul cartofilor, inainte de a-i baga la cuptor, fiind vorba de ingredientul delicios care schimba tot gustul. Cele…

Cum marinezi carnea de porc. Ingredientul de aur care o face frageda și cu un gust unic

20:10, 22.03.2024 - Carnea de porc nu poate lipsi de pe meselor romanilor, mai ales in zilele de sarbatoare. Majoritatea dintre noi preferam sa savuram o friptura delicioasa sau o ceafa de porc la gratar sau la cuptor, așadar trebuie sa știi cum marinezi carnea de porc. Haideți sa vedem cum putem avea pe masa o friptura…

REȚETE ROMANEȘTI Friptura de vita umpluta cu ciuperci

16:45, 20.03.2024 - Aceasta rețeta de mușchi de vaca umplut este perfecta pentru o masa festiva sau un pranz de duminica impreuna cu familia și prietenii. Aromata și suculenta, aceasta preparare aduce un plus de eleganța și rafinament oricarei mese. The post REȚETE ROMANEȘTI Friptura de vita umpluta cu ciuperci first appeared…

Carnea de piton ar putea ajunge in curand in meniuri. Ce gust are friptura de șarpe

16:15, 16.03.2024 - Unii cercetatori vad creșterea pitonilor la scara comerciala drept o alternativa durabila la creșterea animalelor convenționale, in contextul provocarilor legate de securitatea alimentara și de schimbarile climatice, potrivit The Guardian, care scrie ca acești șerpi ar putea ajunge in meniuri.

Retete cu purcel de lapte

14:26, 11.03.2024 - Rețete cu purcel de lapte se prepara adesea la ocazii speciale. Carnea de purcel de lapte este adesea folosita in bucataria tradiționala pentru diverse preparate, fiind apreciata pentru gustul sau delicat și textura sa frageda. Iata unele dintre cele mai apreciate rețete cu purcel de lapte.Ce inseamna…

De unde vine friptura din farfurie? Daca e de vita, e din Italia și Polonia. Daca e porc, e din Spania sau Germania. Ungaria e țara de unde aducem carnea de pui

12:46, 11.03.2024 - Romania a cheltuit anul trecut miliarde de euro pe importurile de carne, potrivit datelor transmise HotNews de Institutul Național de Statistica. Cele mai mari importuri sunt de carne de porc și de pui, dar și de vita.


Ce parere ai despre aceasta stire?