REŢETE DE CRĂCIUN. Ce să faci ca să-ţi iasă friptura fragedă
Publicat:Carnea de vita. Indiferent cum prepari carnea de vita, pentru a iesi frageda trebuie sa adaugi putin otet, vin sau zeama de lamaie. Chiar daca o fierbi, este recomandat sa adaugi in apa o lingurita de otet pentru fiecare kilogram de carne.
Carnea de pui. Pieptul de pui este o carne seaca, motiv pentru care multora nu le place. Insa il poti face sa fie fraged si suculent daca bati feliile de carne cu ciocanul de snitele, apoi le condimentezi si le ungi cu putin ulei de masline.
Carnea de porc. Fie ca vorbim despre ceafa, despre pulpa ori despre muschi, carnea de porc este buna…
Citeste articolul mai departe pe rtv.net…
Sursa articol: rtv.net
Stiri pe aceeasi tema
Cum sa faci pastrama de oaie la tigaie. Secretul pentru o carne frageda
05:56, 23.05.2024 - Cum sa faci pastrama de oaie la tigaie. Secretul pentru o carne frageda. Pastrama de oaie nu trebuie preparata neaparat la cuptor. Și la tigaie poate avea un gust deosebit. Pentru a face pastrama de oaie la tigaie ai de respectat anumiți pași cat se poate de simpli. De asemenea, nu uita sa bifezi toate…
Cea mai buna friptura de curcan la cuptor. Secretul ca sa iasa frageda și gustoasa, se topește-n gura
15:10, 14.05.2024 - Daca vrei sa faci cea mai buna friptura de curcan la cuptor, iata cele mai utile trucuri. Cum se pregatește corect carnea, ca sa iasa frageda și gustoasa. Doar daca ții cont de aceste secrete, se va topi in gura la propriu. Trucuri pentru carnea de curcan Carnea de curcan, mai ales atunci cand provine…
La ce sa fii atent cand cumperi carne de pui din supermarket. Trucuri folosite de retaileri pentru a te pacali sa cumperi marfa proasta
23:16, 12.04.2024 - Chiar daca aspectul exterior al carnii poate sa para similare in majoritatea cazurilor, exista metode și indicii prin care poți face diferența și sa recunoști un produs proaspat. Alegerea carnii de pui proaspete nu doar asigura siguranța alimentara a familiei tale, dar și gustul și valoarea nutritiva…
Cum marinezi carnea de porc. Ingredientul de aur care o face frageda și cu un gust unic
20:10, 22.03.2024 - Carnea de porc nu poate lipsi de pe meselor romanilor, mai ales in zilele de sarbatoare. Majoritatea dintre noi preferam sa savuram o friptura delicioasa sau o ceafa de porc la gratar sau la cuptor, așadar trebuie sa știi cum marinezi carnea de porc. Haideți sa vedem cum putem avea pe masa o friptura…
Cum se congeleaza corect carnea tocata. Secretul gospodinelor care te va ajuta enorm de acum
10:15, 20.03.2024 - Congelarea este o metoda de a pastra prospețimea și aroma carnii, mai degraba decat evitarea alterarii sale, deși este și acesta un avantaj. Playtech Știri iți explica cum se congeleaza carnea tocata in condiții de siguranța alimentara. Nu o pastra inghețata mai mult de doua, trei luni. Avantajele congelarii…
Carnea de piton ar putea ajunge in curand in meniuri. Ce gust are friptura de șarpe
16:15, 16.03.2024 - Unii cercetatori vad creșterea pitonilor la scara comerciala drept o alternativa durabila la creșterea animalelor convenționale, in contextul provocarilor legate de securitatea alimentara și de schimbarile climatice, potrivit The Guardian, care scrie ca acești șerpi ar putea ajunge in meniuri.
Retete cu purcel de lapte
14:26, 11.03.2024 - Rețete cu purcel de lapte se prepara adesea la ocazii speciale. Carnea de purcel de lapte este adesea folosita in bucataria tradiționala pentru diverse preparate, fiind apreciata pentru gustul sau delicat și textura sa frageda. Iata unele dintre cele mai apreciate rețete cu purcel de lapte.Ce inseamna…
REȚETA: Friptura de iepure la cuptor cu bere
16:00, 05.03.2024 - Ingrediente: 4 pulpe de iepure, 4-5 caței de usturoi, 1 lingurița turmeric, 1 lingurița curry, 4 linguri ulei de floarea-soarelui, sare și piper dupa gust, 1 fir de cimbru, 3-4 foi de dafin, 200 ml bere. Preparare: Intr-un bol se pun turmericul, piperul, curry, sare și uleiul, se amesteca totul pana…