Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REŢETA ZILEI: Sărăţele cu chimen

Publicat:

Ingrediente:

550 gr faina alba-tip 480
1 cub drojdie proaspata (25 gr)
150-200 ml lapte
1 lingurita sare
1 praf de piper
1 ou

Umplutura:

100 gr unt
20 gr faina
sare si piper dupa gust

Decor: chimen

Mod de preparare:

Drojdia se dizolva in lapte caldut pana se dizolva complet. Se amesteca cu faina, sare si piper pana obtinem un aluat consistent.
    
Aluatul format se pune intr-un vas si se lasa sa creasca cca 30 min.

Aluatul se intinde intr-o foaie de cca 2 cm iar pe suprafata se intinde pasta…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta personalizata a lui Chef Ștefan Popescu pentru Ed Sheeran. Artistul urca pe Arena Naționala pe 24 august. „Am creat un preparat”

13:20, 23.05.2024 - Celebrul Chef Ștefan Popescu este fan declarat al lui Ed Sheeran. Pentru ca va fi in public la concertul de pe Arena Naționala din data de 24 august, Chef nu putea sa nu marcheze prezența lui Ed Sheeran in Romania fara a-i crea o rețeta personalizata. Cu atat mai mult cu cat celebrul artist a declarat…

Pogacele cu cașcaval

09:11, 08.05.2024 - Pogacele sau idei de aperitive pe care poți incerca sa le faci acasa. Mini turte cu umplutura de branza sau cașcaval cu semințe presarate deasupra. Rețeta este foarte ușor de facut, așa ca iata de ce ingrediente ai nevoie.Pogacile sau turtele coapte cu umplutura pot fi servite in orice moment al zilei.…

Gozmele – rețete placinta turceasca. Cum se prepara și cu ce umpluturi

09:05, 07.05.2024 - Gozmele inseamna un aluat de patiserie nedospit, care se intinde intr-o foaie subțire și se adauga umpluturi diverse. Vezi mai jos cum faci cea mai buna rețeta de placinta turceasca, gozmele.Gozmele, un deliciu culinar turcesc, mini placinte umplute cu diferite amestecuri care mai de care mai delicioase.…

Camara Bunicii vine cu un magazin cu totul și cu totul special, cu o alta abordare, multe specialitați și un nou nume: REBRI!

13:40, 12.04.2024 - Situat central, pe str. Zimbrului nr.13, magazinul Rebri va așteapta cu produse gourmet, paine cu maia, sandwich-uri in focaccia, produse fara gluten, preparate ???????????????????? ???????? ???????????????? (gata de gatit) și ???????????????????? ???????? ???????????? (gata de mancat), vinuri alese,…

Tarta cu umplutura de iaurt

00:30, 29.03.2024 - Ingrediente pentru aluat: (pentru o forma de tarta cu diametrul de 24 de cm) 3 galbenusuri 120 gr unt topit 105 gr zahar 300 gr faina 5 gr praf de copt Intr-un bol amestecam galbenusurile impreuna cu zaharul pana se deschid la culoare si au o consistenta spumoasa. Adaugam untul topit (si racit in prealabil)…

Imagini incredibile la unmagazin Lidl din Timișoara

20:31, 11.03.2024 - Control al comisarilor de la Protecția Consumatorului Timiș la Lidl din Timișoara, Calea Torontalului, nr.106. Abaterile constatate: – in spațiul de vanzare a fost identificat produsul Faina alba Belbake 000 la1kg, distribuitor Lidl, lot b și lot c, in cantitate de 800 kg, acesta prezentand ambalajul…

Mucenici moldovenești, rețeta renumitului gastronom Radu Anton Roman. Ingredientul secret pe care il folosea maestrul bucatar

10:16, 05.03.2024 - In credinta populara, 9 martie este ziua in care se deschid cerurile. Pentru pomenirea celor morti, in multe sate se obisnuieste sa se imparta mucenici.Regretatul gastronom Radu Anton Roman a publicat in cartea sa „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” o rețeta a preparatului traditional.Cum se fac…

Nutriționistul Mihaela Bilic. Secretul clatitelor

17:31, 26.02.2024 - Nutriționistul Mihaela Bilic , cunoscuta in mediul online pentru sfaturile sale, le-a explicat urmaritorilor sai cum trebuie sa procedeze pentru a face clatite cat mai gustoase. Clatita perfecta are nevoie de odihna, in opinia sa. Cum asa? Nutriționistul a explicat in postarea sa. Cine spune ca nu-i…


Ce parere ai despre aceasta stire?