Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REŢETA ZILEI: Salată Nicoise cu paste, un deliciu cu specific franţuzesc. Preparatul ideal pentru începutul săptămânii

Publicat:

Este un nou inceput de saptamana, sarbatorile de iarna se apropie, iar timpul pe care il poti petrece in bucatarie devine tot mai scurt. Iti propunem o cu paste, pentru un pranz consistent si rapid de preparat.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de supa italiana cu paste. Preparatul care nu te va ține prea mult timp in bucatarie

11:46, 17.05.2024 - Daca vrei sa te bucuri de o rețeta simpla, atunci pregatește supa italiana cu paste. Este o mancare care nu te va ține prea mult timp in bucatarie. Iata care sunt pașii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a te bucura de un preparat gustos!

Rețeta de prajitura cu miere și branza. Desertul ideal pentru masa de Paște

23:55, 02.05.2024 - Cu sarbatorile de Paște apropiindu-se cu pași repezi, gospodinele cauta mereu noi și delicioase opțiuni pentru a imbogați masa festiva. Va prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu miere și branza. Desert ideal pentru zilele de sarbatoare.

Meteorologii anunța un val de aer rece

09:05, 12.04.2024 - Alina Șerban, meteorolog in cadrul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), a anunțat, cum va fi vremea in perioada urmatoare.  Potrivit  meteo rologului, temperaturile vor fi in creștere pana la inceputul saptamanii urmatoare, temperaturile aratand chiar peste 30 de grade Celsius. De la inceputul…

Rețeta de ciorba de cartofi cu tarhon. Preparatul ideal pentru perioada de post a Paștelui

18:55, 06.04.2024 - Daca și tu te-ai saturat de clasica rețeta de ciorba de cartofi și iți dorești sa incerci ceva nou, dar nu ai idee ce, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi iți sarim in ajutor și iți prezentam o rețeta simpla de ciorba de cartofi cu tarhon. Este preparatul ideal pentru perioada de post a Paștelui.…

Rețeta de salata cu orez și ciuperci. Preparatul ideal in timpul postului

22:10, 02.04.2024 - Ne aflam in Postul Paștelui, iar mulți creștini aleg sa renunțe la alimentele care provin de la animale. In aceasta perioada se pot prepara o mulțime de mancaruri delicioase, dar este nevoie de creativitate. Iata cat de simpla este rețeta de salata cu orez și ciuperci!

Rețeta de paste cu somon si tarhon. Preparatul ideal pentru un pranz in familie

10:25, 01.04.2024 - Rețetele pentru un pranz delicios sunt numeroase și pot fi gatite foarte simplu. PEntru a-i mulțumi chiar și pe cei mai pretențioși, poți opta pentru pastele cu somon și tarhon care sunt foarte gustoase și s eprepara int-un timp record.

Rețeta de paste cu carne și spanac. Un deliciu pe care trebuie sa-l incerci și tu

20:36, 13.03.2024 - Daca te-ai saturat de clasicele rețete cu paste și vrei sa incerci ceva nou, dar nu ai idee ce, atunci gatește rețeta de paste cu carne și spanac. Este un deliciu pe care trebuie sa-l incerci și tu. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de hamburger marinat. Preparatul ideal pentru zilele petrecute in familie

22:35, 27.02.2024 - Mancarea de tip fast-food este foarte populara, dar are și o mulțime de calorii. Daca preferi sa gatești acasa. Rețeta de mai jos este perfecta pentru tine și vei fi sigur ca știi ce consumi. Poți adauga și cartofi prajiți sau alta garnitura pentru o masa perfecta.


Ce parere ai despre aceasta stire?