Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețeta zilei la Super Neatza, 28 septembrie 2021, gătită de chef Nicolai Tand. Linguini cu zucchini și parmezan

Publicat:

In ediția din 28 septembrie 2021, de la Neatza cu Razvan și Dani, bucatarul indragitului matinal, chef , a pregatit o rețeta de paste folosind linguini cu zucchini și parmezan, perfecta pentru masa de pranz sau cina.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Florin Ristei și Radu Bucalae au vorbit despre momentele cand lipsa semnalului le-a pus probleme. Cum ar fi putut evita situațiile

14:00, 09.05.2024 - In cadrul rubricii Ce vrea telefonul tau? De la Super Neatza cu Razvan și Dani, Radu Bucalae și Florin Ristei au subliniat importanța unui semnal bun la telefon. Cei doi au impartașit cateva dintre situațiile in care nu au avut acoperire suficienta și asta le-a pus probleme.

Budinca gatita de Noe - Rețeta primului desert din istorie / Foto

09:41, 15.04.2024 - Opțiunile de desert disponibile in prezent acopera o gama larga de gusturi. Dar cum a aparut ideea de desert și care este cel mai vechi desert din lume?Pentru a afla, trebuie sa calatorim inapoi in timp, in Orientul Mijlociu antic, o regiune care astazi acopera țari precum

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei. Ironia cu care și-a amuzat colegii: „Viața mea sentimentala este...”

09:05, 03.04.2024 - Ramona Olaru reușește sa aduca mereu voia buna in platoul emisiunii Neatza cu Razvan și Dani. La fel s-a intamplat și in aceasta dimineața, atunci cand și-a amuzat colegii cu un banc inspirat din viața ei personala.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, bancul zilei. Gluma cu care asistenta TV și-a facut colegii sa rada: „Maine daca nu ajung...” / VIDEO

08:35, 28.03.2024 - Și in aceasta dimineața, așa cum ne-a obișnuit, Ramona Olaru a adus zambetele pe chipurile colegilor ei și, cu siguranța, și pe chipurile telespectatorilor. Ce gluma buna a facut asistenta TV in ediția de astazi a emisiunii Neatza cu Razvan și Dani. 

Cat cere Gabriela Cristea pentru un borcan de zacusca gatita dupa rețeta ei. Ce alte produse mai vinde prezentatoarea TV

15:20, 21.03.2024 - Gabriela Cristea a adaugat noi produse in magazinul ei online unde vinde preparate gatite dupa rețelele ei celebre. Iata ce sume trebuie sa scoata din buzunar cei care vor sa guste o zacusca „ca la mama acasa” sau o dulceața speciala.

Neatza cu Razvan și Dani. Gluma zilei spusa de Ramona Olaru. Asistenta TV le-a adus zambetul pe buze colegilor ei: „Daca iți place...”

09:45, 15.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și mereu reușește sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatorii de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Vedeta le-a adus zambetul pe buze colegilor ei!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in emisiune: ”Daca va postați milionari sau șmecheri…” / VIDEO

09:10, 04.03.2024 - Noua saptamana a inceput cu multa energie la Neatza cu Razvan și Dani! Ramona Olaru a spus a gluma amuzanta, inspirata din experiențele pe care le-a trait in urma cu puțin timp. Iata ce a spus asistenta TV despre milionarii din București și ce s-a intamplat!


Ce parere ai despre aceasta stire?