Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REŢETA ZILEI: Ciorbă de fasole cu afumătură în pâine

Publicat:

Ai trebuința de: fasole boabe, costita afumata, ceapa, ardei, telina, pastarnac, rosii proaspete, bulion, sare, marar, tarhon, o paine rotunda, coapta in casa (cu coaja groasa).

Cum se procedeaza: Se pune fasolea la inmuiat, de cu seara, in apa rece. Dimineața, fasolea se scurge, se spala si se pune la oparit. Se schimba apa, se pune din nou la fiert in apa oparita, impreuna cu costita.

Continuarea pe AntenaSatelor.ro.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cea mai buna ciorba de fasole cu afumatura. Ce adauga bucataresele cu experiența la final pentru un plus de savoare

15:25, 28.05.2024 - Ciorba de fasole cu afumatura se numara printre cele mai delicioase preparate tradiționale romanești. Exista mai multe rețete, in funcție de zona țarii, dar rezultatul final este mereu gustos. Cea mai buna rețeta de ciorba de fasole cu afumatura Rețeta pe care o vom prezenta in randurile urmatoare nu…

Reteta veche de ciorba de fasole cu afumatura. Asa se prepara acum 100 de ani, ce avea special

18:10, 15.05.2024 - Daca vrei sa faci cea mai buna ciorba de fasole, iți propunem o rețeta veche de 100 ani. Așa se prepara in trecut, dar prea puține gospodine au pastrat tradiția in timp. Ce ingredient secret adaugau in preparat, pe langa afumatura. Cea mai buna ciorba de fasole Cea mai buna rețeta de ciorba de fasole…

RETETA ZILEI: Frigarui din ficat de gaina in slanina afumata

19:50, 09.05.2024 - Mod de preparare: Slanina afumata se taie panglici. Ficatul de gaina se inveleste cu panglicile din slanina afumata si se imbraca pe betisoare sau ace pentru frigarui. Se frige pe reteaua de gratar la foc mediu timp de 5 minute pe fiecare parte. Mujdeiul se serveste separat. Ingrediente: • 800 g ficat…

Reteta pas cu pas a ciorbei de miel pentru sarbatorile de Paste

14:15, 03.05.2024 - Ciorba de miel este o specialitate culinara romaneasca preparata din sira, coastele si sau maruntaiele de miel. Se gasesc multe variatii in pregatirea ei in diferitele regiuni ale Romaniei in Moldova se prepara "borsul de miel" . Multe gospodarii casnice au propriile lor retete.Aceasta ciorba se pregateste…

Ce se face in dimineata zilei de 1 Mai pentru noroc si bani. Vei avea spor financiar daca tii cont de acest detaliu

09:30, 01.05.2024 - Se apropie ziua de 1 mai și trebuie sa fim pregatiți de aceasta sarbatoare mare. I se mai spune și „ziua pelinului” sau „ziua bețivilor” și semnifica inceputul verii, marcat printr-o mulțime de tradiții și obiceiuri. Ce trebuie sa faci pentru a avea noroc și pentru a atrage toți banii la tine. Ce sa…

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

18:30, 02.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…

Soarele a scos din case constantenii pe faleza de la Cazino (VIDEO)

11:10, 31.03.2024 - In dimineata zilei de duminica, in ultima zi a lunii a lunii martie, soarele stralucitor de pe cerul senin si aerul placut, cald, a scos constantenii la plimbare. In dimineata zilei de duminica, in ultima zi a lunii a lunii martie, soarele stralucitor de pe cerul senin si aerul placut, cald, a scos…

Condimentul pe care trebuie sa-l consumi dimineața, pe stomacul gol. Beneficii uluitoare pentru sanatate

07:40, 21.03.2024 - Despre mierea de albine vorbim de foarte mult timp, știm ca este un podus natural realizat in stupi și ofera o serie de nutrimenți de cea mai buna calitate organismului uman. Scorțișoara , folosita mai ales pentru a condimenta anumite preparate, in combinație cu mierea de albine se transforma intr-un…


Ce parere ai despre aceasta stire?