Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de înghețată baby friendly delicioasă! Desert sănătos cu un gust divin

Publicat:

Daca vrei sa te racorești in zilele calde de vara, atunci e timpul pentru o inghețata. Daca e sanatoasa și nu are pic de zahar, atunci e și mai bine. Va prezentam o rețeta simpla de inghețata de casa delicioasa. Dulce, dar fara zahar, inghețata cu care va veți surprinde toata familia, și care va fi mai ales pe placul celor mici.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta delicioasa a unui desert al copilariei de la poale de munte: biscuiții cu untura și gem de coacaze. Cum se prepara

22:20, 09.03.2024 - Aflata pe culoarul Rucar-Bran, la poalele Muntilor Piatra Craiului, comuna argeseana Dambovicioara este o destinatie aleasa de tot mai multi romani si de straini, zona fiind apreciata pentru istoriile vechi, peisajele splendide și rețetele delicioase.

Rețeta de mini tarte cu crema de nuca de cocos și ciocolata. Un desert delicios pentru Ziua Internaționala a Femeii

11:10, 08.03.2024 - Pentru aceasta zi speciala de 8 martie, Ziua Internaționala a Femeii, ți-am pregatit o rețeta de mini tarte cu crema de nuca de cocos și ciocolata. Este un desert delicios și perfect pentru aceasta zi. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Secretul celei mai gustoase creme de zahar ars cu mere. E delicioasa

15:46, 07.03.2024 - Crema de zahar ars este un desert foarte delicios care, pentru mulți dintre noi, ne aduce aminte de copilarie. Puteți incerca urmatoarea rețeta de crema de zahar ars cu mere. Este foarte delicioasa. Rețeta crema de zahar ars cu mere Crema de zahar este este un desert iubit de mulți oameni. Merele din…

Rețeta de prajitura cu mure și lamai. Un desert delicios și sanatos, de sezon

09:30, 29.02.2024 - Daca ai ramas in pana de idei și nu știi ce sa mai gatești pentru aceasta perioada din an, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și iți prezentam cea mai simpla rețeta pentru prajitura cu mure și lamai. Este un desert delicios și sanatos, de sezon. Iata de ce ingrediente ai nevoie…

Rețeta de clatite fara zahar, cu banane. Sunt pufoase și au o aroma delicioasa

13:15, 19.02.2024 - Clatitele sunt gatite in intreaga lume și sunt unul dintre deserturile rapide și delicioase potrivite in zilele in care nu ai foarte mult timp la dispoziție. In cazul in care vrei sa te bucuri de acest preparat, fara sa te ingrași, iata cum sa il gatești fara zahar.

Rețeta de turta dulce fara zahar. Un desert delicios, cu puține calorii

00:00, 17.02.2024 - Turta dulce este unul dintre preparatele potrivite pentru a-i rasfața pe cei dragi, mai ales intr-o zi de weekend de iarna. De obicei, acest desert are multe calorii, motiv pentru care trebuie sa o incerci pe cea fara zahar. Iata cum se prepara rețeta de turta dulce fara zahar și cate calorii are.

Cel mai simplu desert. Rețeta delicioaselor fursecuri cu unt, nu te mai poți opri din mancat

14:45, 05.02.2024 - Cu doar cateva ingrediente iese un desert care ii impresioneaza și pe cei mai pretențioși musafiri. Fursecurile cu unt sunt un deliciu, iar rețeta este una foarte simpla. Pentru a ieși fragede, gospodinele sunt avertizate sa fie atente la modul in care adauga faina.

Rețeta rapida de crema de zahar ars. Ai nevoie de cinci ingrediente pentru acest desert simplu și delicios

18:05, 03.02.2024 - Daca nu ai idee cu ce desert sa ii mai surprinzi pe cei dragi, atunci noi iți propunem sa incerci aceasta rețeta de crema de zahar ars. Se prepara extrem de rapid și ai nevoie de doar cinci ingrediente.


Ce parere ai despre aceasta stire?